Ακόμα καλύτερη επιδερμίδα!

Ακόμα καλύτερη επιδερμίδα!

Με το νέο Even Better Compact Makeup SPF15 της Clinique

Νέα άφιξη στη σειρά Even Better της Clinique- η οποία στοχεύει στην τελειοποίηση της επιδερμίδας- αυτό το compact makeup έρχεται για να προσφέρει μέτρια έως πλήρη κάλυψη, δημιουργώντας έναν υπέροχο, ομοιόμορφο καμβά. Ειδικά μελετημένο για να καλύπτει τις δυσχρωμίες και τις ατέλειες της επιδερμίδας, αυτό το foundation απαλής υφής περιλαμβάνει την τεχνολογία της οικογένειας Clinique Even Better, η οποία αντιμετωπίζει άμεσα τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ενώ μακροπρόθεσμα προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη.

Η σύνθεσή του περιέχει ένα κοκτέιλ από αντιοξειδωτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων και της Βιταμίνης C και Ε που συμβάλουν στην επανόρθωση και αντιμετώπιση του ανομοιογενούς χρωματικού τόνου της επιδερμίδας. Τα ορατά σημάδια από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος, οι σκούρες κηλίδες, τα σημάδια γήρανσης και οι ουλές της ακμής ουσιαστικά εξαλείφονται αλλά και προλαμβάνονται, χάρη στον δείκτη SPF 15 που διαθέτει.


Η συσκευασία του είναι κομψή και εύκολη κατά τη μεταφορά, με μεγεθυντικό καθρέφτη και αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι εφαρμογής που κάνει ακόμα πιο εύκολο το φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα το βρείτε σε 6 αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Να η ευκαιρία: Αποκτήστε δωρεάν μια μάσκαρα Clinique!

Το Happy in Bloom φέρνει την Άνοιξη

Τη δροσιά της να'χεις!