Ένα Brazilian Spa στο μπάνιο σας

Ένα Brazilian Spa στο μπάνιο σας

Η Nair λανσάρει μια νέα, premium σειρά απτριχωτικών για απόλυτα βελούδινη επιδερμίδα

Η Nair Brazilian Spa Clay είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, καινοτομική πρόταση εμπνευσμένη από την εξαιρετική επιδερμίδα και τη φυσική ομορφιά των γυναικών της Βραζιλίας σε συνδυασμό με τη φροντίδα ενός Spa. To φυσικό μείγμα βασικών συστατικών, όπως η πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία άργιλος, το καταπραϋντικό mango butter και το θρεπτικό acai palm αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή υπέροχα απαλή και λεία.

Δοκιμάστε την Brazilian Spa Clay Shower Power Cream που αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, λεία και απαλλαγμένη από όλες τις ορατές τρίχες. Στην καρδιά της φόρμουλας βρίσκεται το mix από άργιλο, mango butter και acai balm ενώ η κλινικά και δερματολογικά ελεγμένη, με κατοχυρωμένη «τεχνολογία ελέγχου οσμής» σύστασή της, είναι ελαφριά και κατάλληλη για χρήση στα πόδια, στην περιοχή του μπικίνι και στις μασχάλες.

Πώς θα την χρησιμοποιήσετε: Απλώστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα με την ειδική σπάτουλα, και αφήστε την για τουλάχιστον 3 λεπτά. Αφαιρέστε την κρέμα με την σπάτουλα και στη συνέχεια ξεπλύνετε αμέσως την περιοχή με άφθονο χλιαρό νερό, ώστε να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα της κρέμας.Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!