Μήπως είστε το Veet "IT" Girl;

Μήπως είστε το Veet "IT" Girl;

Μπείτε στο διαγωνισμό και διεκδικείστε μια επαγγελματική φωτογράφιση! 

Η μόδα και η ομορφιά συναντούν το Veet σε έναν πολύ ενδιαφέροντα διαγωνισμό που μόλις άρχισε να "τρέχει" στο facebook: ο λόγος για τον διαγωνισμό ομορφιάς Veet 'ΙΤ' Girl που ξεκίνησε στο Facebook την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και θα διαρκέσει, έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 για να αναδείξει τη λαμπερή και stylish πλευρά που κρύβετε μέσα σας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα του Veet στο Facebook , συμπλήρωσε το τεστ προσωπικότητας και στείλτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες! Οι 15 επικρατέστερες θα περάσουν την εμπειρία του casting από ανθρώπους της μόδας και μόνο οι 5 θα προκριθούν. Οι 5 φιναλίστ θα έχουν τημοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε διαφορετικά settings / concept από τον Advertising Photographer Σωκράτη Ευσταθόπουλο ενώ την εμφάνισή τους θα επιμεληθούν η Fashion Stylist & Image Maker των star, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Freddy Kalompratsos, Μake up Αrtist και Διευθυντής της σχολής μακιγιάζ FREDDY MAKEUP STAGE και ο Ilias Zarbalis, Hair stylist των Top models από τα κομμωτήρια ΙZARBALIS.

Οι φωτογραφίες των 5 υποψηφίων για το Veet 'IT' Girl θα αναρτηθούν στην σελίδα του Veet στο facebook και η τυχερή με τη φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Like θα κερδίσει μαζί με την μια επαγγελματική φωτογράφιση Portfolio στο studio Image Pro και προϊόντα Veet για έναν ολόκληρο χρόνο!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Veet 'IT' Girl και μπείτε στον λαμπερό κόσμο της μόδας, βιώνοντας από κοντά την εμπειρία Veet!