Nutrilift Gold: Φον ντε τεν και αντιγηραντικό serum μαζί!

Nutrilift Gold: Φον ντε τεν και αντιγηραντικό serum μαζί!

Η L'Oreal Paris αλλάζει τα δεδομένα στις βάσεις μακιγιάζ

Φανταστείτε τα καλύτερα επιτεύγματα στο μακιγιάζ μαζί με τις τελευταίες ανακαλύψεις της κοσμετολογίας στην αντιγήρανση, σε μία φόρμουλα που αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας όλη μέρα: αυτό είναι το νέο Nutrilift Gold, το φον ντε τεν αντιγήρανσης που δημιούργησε η L'Oreal Paris, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με χρυσό, τρέφει την επιδερμίδα, της δίνει πολύτιμη λαμψη αλλά και εξαιρετική κάλυψη.

Όπως εξηγεί ο Xavier Blin, International Director για την ανάπτυξη του μακιγιάζ της L'Oreal Paris, «Για τα fond de teint, πρόκληση αποτελεί η επιτυχημένη διαχείριση των χρωστικών (αδιάλυτα μόρια), η ποιότητα της κατανομής τους στην επιδερμίδα και η εύκολη εφαρμογή τους. Κατά συνέπεια, η μορφή που συνήθως χρησιμοποιείται είναι το νερό σε διαρκή φάση ελαίου. Αντιθέτως, τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας είναι σχεδιασμένα να προστατεύουν όλα τα βιολογικά συστατικά και να διευκολύνουν τη βιο-διαθεσιμότητά τους, γεγονός που εγγυάται την αποτελεσματικότητά τους. Για αυτό το λόγο, ο συνδυασμός της προστασίας των ευαίσθητων υψηλής συμπύκνωσης συστατικών και των διαλυμάτων χρώματος στην ίδια σύνθεση αποτελεί πραγματική άσκηση ισορροπίας! Το εντυπωσιακό επίτευγμα του Nutrilift Gold Sérum de Teint είναι ότι αποτελεί μιας υψηλής ποιότητας βάση εμπλουτισμένη με συστατικά στο ιδανικό ποσοστό συμπύκνωσης. Ουσιαστικά, είναι η πρώτη φορά που η L'Oréal Paris δημιούργησε μια σύνθεση με τόση μεγάλη συγκέντρωση συστατικών στοιχείων.Προσφέρει αποτελεσματική και ομοιόμορφη κάλυψη που δεν διαγράφει το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα σβήνει τις διχρωμίες και τις κηλίδες».

Στην καρδιά της σύνθεσής του περιέχει 5 ισχυρά συστατικά αντιγήρανσης (προρετινόλη, προλαστόνη, προξυλάνη, υαλουρονικό οξύ και Bιταμίνη CG), 30% πολύτιμα έλαια με θρεπτική και ενυδατική δράση, η βάση του είναι εμπλουτισμένη με μικροσωματίδια χρυσού για εξαιρετική λάμψη ενώ προσφέρει τέλεια κάλυψη χάρη στις μικρο-ιονισμένες χρωστικές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντας απόλυτα ομοιόμορφη όψη.

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα κάνετε τα κοντά νύχια να φαίνονται πιο μακριά;

Μαλλιά τόσο λεία και απαλά, όσο ονειρεύεστε!

Ήρθε: η πρώτη κρέμα CC από την L'Oréal Paris!