Ποιο μακιγιάζ ματιών σας ταιριάζει;

Ποιο μακιγιάζ ματιών σας ταιριάζει;

Η Lancôme σας βοηθάει να βρείτε το τέλειο look με τον πιο εύκολο τρόπο! 

Δεν είναι απλά η άφιξη μιας νέας συλλογής με παλέτες σκιών- είναι ένα πολύ ενδιαφέρον concept που εστιάζει στο μακιγιάζ των ματιών, μας λύνει τα χέρια και φέρει την υπογραφή της Lancôme.

Ο λόγος για τις 12 νέες Hypnôse Palettes, που φέρνουν την επανάσταση στο χρώμα χάρη στην τεχνολογία Wet που διαθέτουν, η οποία λειτουργεί ως εξής: οι χρωστικές της σκιάς είναι σε υγρή μορφή αλλά καθώς το υγρό εξατμίζεται, αφήνει ένα υπερσυμπύκνωμα χρώματος, εμπλουτισμένο με απίστευτα ομοιογενείς και τέλεια διασκορπισμένες χρωστικές πέρλας. Αποτέλεσμα: εξαιρετικά φωτεινό μακιγιάζ με διάρκεια.

Κάθε Hypnôse Palette αποτελείται από 4 αποχρώσεις και 1 eyeliner, ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για τέλειο look με 5 πανεύκολα βήματα. Κάθε απόχρωση επιτελεί συγκεκριμένη λειτουργία:

1) Η βασική απόχρωση κάθε παλέτας δημιουργεί μια ομοιόμορφη επιφάνεια χρώματος στο βλέφαρο.
2) Το highlighter φωτίζει το τόξο του φρυδιού.
3) Το eyeliner αναδεικνύει και τονίζει το σχήμα των ματιών.
4) Οι πιο σκούρες αποχρώσεις απλώνονται στην κοιλότητα του βλεφάρου και στην εξωτερική γωνία, ώστε να δημιουργούν περιγράμματα και να επιτυγχάνουν ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα "γατίσιου βλέμματος".
5) Οι πιο φωτεινές αποχρώσεις απλώνονται στην εσωτερική γωνία του ματιού, προσθέτοντας μια τελευταία πινελιά λάμψης.

Αν θέλετε φωτεινό, δροσερό μακιγιάζ για ανοιχτό βλέμμα θα βρειτε την ιδανική επιλογή ανάμεσα στις 4 παλέτες Hypnôse Doll Eye Palettes, με εξαιρετικά ευκολοφόρετα χρώματα που ανοίγουν και φωτίζουν το βλέμμα όπου την τελική πινελιά βάζει η μάσκαρα Hypnôse Doll Eyes, για μακριές, πλούσιες και τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Για κομψές και αρμονικές αποχρώσεις που υπογραμμίζουν το βλέμμα, η Lancôme δημιουργησε 4 Hypnôse Star Eye Palettes με αρμονίες που παίζουν με τις αντιθέσεις σκιάς και φωτός και που ολοκληρώνονται με τη μάσκαρα Hypnôse Star που προσφέρει glamorous όγκο και αισθησιακές καμπύλες στις βλεφαρίδες ενώ για το απόλυτο smoky look οι παλέτες Hypnôse Drama Eye Palettes προσφέρουν τους πιο ενδιαφέροντες, μοντέρνους συνδυασμούς αποχρώσεων που δένουν τέλεια με την μάσκαρα Hypnôse Drama η οποία μεγεθύνει τον όγκο των βλεφαρίδων και δημιουργεί θεαματικές καμπύλες.