Eau de Lingerie: ένα φίνο, αισθησιακό άρωμα από τον Guerlain

Eau de Lingerie: ένα φίνο, αισθησιακό άρωμα από τον Guerlain

Μια ντελικάτη ευωδιά που φοριέται με πολλούς τρόπους! 

Μέσα από την ιδιαίτερη σειρά αρωμάτων Elixirs Charnels, ο οίκος Guerlain εξερευνά τη γυναίκα και αποκαλύπτει διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς της, δημιουργώντας πολύ ξεχωριστές ευωδιές με την υπογραφή του ταλαντούχου αρωματοποιού Thierry Wasser.

Νέα άφιξη στη σειρά, το Eau de Lingerie, "ένα σαγηνευτικό μυστικό ομορφιάς", όπως το περιγράφει ο οίκος, μια ντελικάτη ιεροτελεστία για κάθε γυναίκα. Εμπνευσμένος από την lingerie, που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, εκεί όπου θέλουμε να φοράμε το άρωμά μας, ο Guerlain δημιουργεί ένα ελιξίριο που προορίζεται για να τον... εσωτερικό μας κόσμο, προκαλώντας μας να ενδώσουμε σε μια νέα εμπειρία αισθησιασμού. Στο Eau de Lingerie η επιθυμία και η απόλαυση φλερτάρουν διαρκώς μεταξύ τους, οι αισθήσεις ξυπνούν, η θηλυκότητα παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της... Αυτό το ντελικά το ελιξίριο προκαλεί τον πόθο με έναν διακριτικό, υπόγειο τρόπο, αφήνοντας το ίχνος του στα αγαπημένα μας lingerie κομμάτια χωρίς να μπερδεύεται με το άρωμά μας.

Ίριδα, τριαντάφυλλο, white musk, βανίλια, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι φλερτάρουν μεταξύ τους σε κάθε σταγόνα του Eau de Lingerie: Τις πρωινές ώρες αρωματίστε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας πριν τα απλώσετε να στεγνώσουν ή αρωματίστε τη ντουλάπα σας για να έχουμε την ευωδιά του αρώματος πάνω στα ρούχα σας ενώ τις βραδυνές ώρες, που ο ρομαντισμός είναι στο απόγειό του, αρωματίστε ελαφρά τα αγαπημένα σας εσώρουχα και το Eau de Lingerie του Guerlain θα μείνει αξέχαστο σε όποιον έρθει τόσο κοντά στην επιδερμίδα σας ώστε να το μυρίσει...

Θα το βρείτε αποκλειστικά στην Boutique Guerlain μέσα στο κατάστημα notos galleries στη Θεσσαλονίκη (τηλ 2310-366608)

Διαβάστε ακόμα

Επιδερμίδα σαν μαργαριτάρι

Απόδραση στη Shanghai