Στόχος: Τέλειο ντεκολτέ

Στόχος: Τέλειο ντεκολτέ

Η Sensai by Kanebo έχει την κατάλληλη πρόταση φροντίδας

Ο λαιμός και το ντεκολτέ ανήκουν στις ζώνες που συνήθως παραμελούμε τη φροντίδα τους, όμως έρχεται κάποια στιγμή που... παίρνουν εκδίκηση, αποκαλύπτοντας την ηλικία μας.

Σας προτείνουμε να προσθέσετε στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς σας την περιποίησή τους με προϊόντα στοχευμένης δράσης που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση ενώ εμποδίζουν τα σημάδια του χρόνου να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην επιδερμίδα . Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές προτάσεις είναι το Sensai Throat and Bust Lifting Effect, ένας εξαιρετικά απαλός και ταυτόχρονα ισχυρός ορός για την περιοχή του λαιμού, του στήθους και του ντεκολτέ.

Η πλούσια σύνθεσή του- βασισμένη στο θαυματουργό εκχύλισμα Koishimaru Silk, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, επιταχύνει τη λιπόλυση και ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες και κηλίδες στις περιοχές αυτές. Ρυθμίζοντας το πλεόνασμα λίπους του σώματος, συμβάλλει επίσης στη σύσφιξη και ανόρθωση της περιοχής του λαιμού και του ντεκολτέ, εξασφαλίζοντας την ελαστικότητα και τη νεανική του εμφάνιση.

Τα προϊόντα SENSAI by KANEBO διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα notosgalleries.