Μην το χάσετε: Η Giorgio Armani Beauty γιορτάζει 5 χρόνια και σας έχει εκπλήξεις!

Μην το χάσετε: Η Giorgio Armani Beauty γιορτάζει 5 χρόνια και σας έχει εκπλήξεις!

Κλείνει 5 χρόνια στο Hondos Center Κολωνάκι και σας προσκαλεί σε μια εβδομάδα γεμάτη ομορφιά

«Κομψό δεν είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα, αλλά αυτό που μένει χαραγμένο στο νου» έχει δηλώσει ο Giorgio Armani και πράγματι, κάθε δημιουργία του στη μόδα και την ομορφιά ακολουθεί αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία.

Πριν 5 χρόνια, το Hοndos Center Kolonaki επέλεξε το Giorgio Armani Beauty για να κάνει την είσοδό του στην Ελληνική αγορά, με ένα πολυτελές shop-in-shop 25 τ.μ.

Στο ισόγειο του πολυτελούς κτιρίου, που έδωσε να νέα πνοή στην αγορά του Κολωνακίου, και αναδείχτηκε σε αγαπημένο προορισμό των beauty adicts, το Giorgio Armani Beauty βρήκε την ιδανική στέγη για τις συλλογές μακιγιάζ, αρωμάτων και περιποίησης προσώπου του αγαπημένου designer.

Χάρη στο εκπληκτικό του ταλέντο στο σχεδιασμό, την άψογη καλαισθησία και τη μοναδική του εμπειρία στην υψηλή μόδα, ο Giorgio Armani δημιούργησε μια άκρως επαγγελματική σειρά καλλυντικών προϊόντων που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως. «Το μακιγιάζ αποτελεί αναμφίβολα μέρος του κόσμου της μόδας. Έχει να κάνει με την κομψότητα, την ομορφιά και τον αισθησιασμό. Είναι μία έκφραση της θηλυκότητας, ακριβώς όπως και η μόδα. Πρέπει να είναι ευκολοφόρετο και παράλληλα, να διαθέτει μια πινελιά φαντασίας», λέει ο Maestro.

Την εβδομάδα 15-20 Απριλίου,το Hοndos Center Kolonaki (Μέρλιν 6) και o οίκος Giorgio Armani γιορτάζουν από κοινού 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας, προσφέροντας τις μοναδικές υπηρεσίες διάγνωσης της επιδερμίδας και μακιγιάζ δια χειρός του Face Designer Σαββα Σάββα, αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ με τις αγορές σας καθώς και κλήρωση με exclusive δώρα Giorgio Armani. Επίσης σημειώστε: την Πέμπτη 18/04 από τις 16:00-20:00 είστε καλεσμένες στο party της Giorgio Armani Beauty με Live παρουσία και αναμετάδοση του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού easy97,2 με την παραγωγό Ζωή Κρονάκη και signature cocktails!

Διαβάστε ακόμα

Cate Blanchett: Η νέα μούσα του Giorgio Armani

Giorgio Armani-Sean Penn: Τι ετοιμάζουν οι δυο τους;

Giorgio Armani: υπογράφει την πιο όμορφη παλέτα μακιγιάζ της Άνοιξης