Στοπ στη γήρανση

Στοπ στη γήρανση

Με την ανανεωμένη, υπερενισχυμένη σειρά Retin-Ox Correction της RoC

Υαλουρονικό Οξύ και Ρετινόλη: τα δύο πιο δραστικά συστατικά της κοσμετολογίας κατά της γήρανσης συναντιούνται στις φόρμουλες της σειράς Retin-Ox Correction της RoC που υπόσχεται να δείτε τα πρώτα σημάδια λείανσης των ρυτίδων μέσα στις πρώτες 7 μέρες.

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσικά στον οργανισμό μας, διασφαλίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, διατηρεί και υποστηρίζει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και διασφαλίζει τη λείανση της επιδερμίδας καθώς έχει την ιδιότητα να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Η Ρετινόλη είναι για τους δερματολόγους το δυνατό χαρτί στις αντιγηραντικές κρέμες, οσον αφορά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Η RoC το γνωρίζει καλά αυτό, καθώς εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορεί στη χρήση της ρετινόλης στην περιποίηση του προσώπου, είναι η εταιρεία που λάνσαρε την 1η σταθεροποιημένη Ρετινόλη και συνεχίζει να ερευνά και να εξελίσσει την εξαιρετική αντιγηραντική της δράση, βασιζόμενη σε εκταταμένες έρευνες για την αποτελεσματικότητα, την ανοχή και την καλλυντική υφή των συνθέσεων που την περιλαμβάνουν.

Η σειρά Retin-Ox Correction περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας Smoothing Anti-Wrinkle Moisturiser (μην ξεχνάτε να φοράτε πάντα το αντηλιακό σας πάνω από την κρέμα ημέρας, όλο το χρόνο, και ειδικά τώρα που ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει), την κρέμα νύχτας Nourishing Anti-Wrinkle Cream, την κρέμα ματιών Wrinkle Smoothing Eye Cream και το προϊόν που δρα τοπικά,άμεσα και "γεμίζει" τις ρυτίδες, το Instant Wrinkle Filler.