Πώς θα φρεσκάρετε τα μαλλιά σας σε χρόνο dt

Πώς θα φρεσκάρετε τα μαλλιά σας σε χρόνο dt

Ένα προϊόν, μια κίνηση και είστε έτοιμη! 

Για τους hair experts, το ξηρο σαμπουάν είναι μπαλαντέρ καθώς δημιουργεί ακριβώς την υφή που χρειάζονται τα μαλλιά ώστε να επιτυγχάνουν το χτένισμα που θέλουν. Και βέβαια, ένα ξηρό σαμπουάν δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκάμα της L'Oréal Professionnel, οπότε... voila:

Το Fresh Dust είναι η... φρέσκια άφιξη στην γκάμα του brand, ένα μαγικό προϊόν που απορροφά τέλεια τη λιπαρότητα, πολύτιμος σύμμαχος για εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά μας ζητούν επειγόντως φρεσκάρισμα όμως δεν έχουμε το χρόνο με το μέρος μας.

Η φόρμουλα αυτού του ξηρού σαμπουάν είναι ειδικά μελετημένη- και δοκιμασμένη στα catwalks- ώστε αφενός να εξαφανίζει τη λιπαρότητα αφετέρου να ανανεώνει το χτένισμα, να προσφέρει υφή και όγκο με διάρκεια, χωρίς ίχνος από κατάλοιπα στα μαλλιά. Το Fresh Dust υπόσχεται να παρατείνει το χτένισμά σας μία ακόμα μέρα πριν το λούσιμο και να είναι πάντα σε επιφυλακή, κάθε φορά που θέλετε να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας, όπως ακριβώς ανανεώνετε το κραγιόν σας!

Διαβάστε ακόμα

Ombres Nature: η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών

Το Mythic Oil φοράει... Couture!

Steampod: το 1ο σίδερο ισιώματος με ατμό, για τέλειο sleek look!