Οι ρυτίδες στο μέτωπο με μεγαλώνουν. Τι μπορώ να κάνω;

Οι ρυτίδες στο μέτωπο με μεγαλώνουν. Τι μπορώ να κάνω;

H Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic μας εξηγεί τα πάντα για την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο ενάντια στις ρυτίδες!

Μέχρι κάποια ηλικία οι ρυτίδες στο μέτωπο, μπορεί να πει κανείς ότι προσδίδουν γοητεία. Όταν όμως κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη και τελικά βλέπουμε να «ζωγραφίζονται» στο πρόσωπό μας, περισσότερα χρόνια από όσα... θέλουμε να δείχνουμε, τότε πρέπει να δράσουμε άμεσα!

Η βοτουλινική τοξίνη, γνωστή και ως botox, είναι αποτελεσματική μόνο για την πρόληψη και τη συντήρηση των ρυτίδων του μετώπου. Γι' αυτό και αρκετές γυναίκες που έβλεπαν τις ρυτίδες να βαθαίνουν στο μέτωπο, δεν ήξεραν πώς να τις αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα! Το Scarlet είναι το μηχάνημα που παρουσιάστηκε στο φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης του Μονακό και ταρακούνησε τα δεδομένα! Για πρώτη φορά μπορούν να αντιμετωπιστούν ακόμα και οι πιο βαθιές ρυτίδες του προσώπου, με τρόπο απόλυτα οικολογικό και φυσικό. Με το Scarlet δημιουργούμε μία ελεγχόμενη θερμική διέγερση στην περιοχή που θέλουμε να επανορθώσουμε, την οποία ο οργανισμός αντιλαμβάνεται άμεσα και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για να την αντιμετωπίσει. Έτσι, χρησιμοποιούμε τη φυσική άμυνα του οργανισμού για να γεμίσουμε τις ρυτίδες «από μέσα». Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Μόλις σε ελάχιστες συνεδρίες οι ρυτίδες του μετώπου γεμίζουν και εξαφανίζονται, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε ενέσιμη θεραπεία, μιας και «χρησιμοποιούμε» το κολλαγόνο του ίδιου μας του οργανισμού. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και εντελώς αναίμακτη, ενώ μέρα με την ημέρα βελτιώνονται οι ρυτίδες του μετώπου, καθώς ενεργοποιείται περισσότερο ο οργανισμός μας. Εάν αναζητάτε λοιπόν μία λύση για την αντιμετώπιση των ρυτίδων του προσώπου, που θα σας δώσει φυσικό και όχι «παγωμένο» αποτέλεσμα, τότε το Scarlet είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος.

Τα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, φιλοξενούν αποκλειστικά για την Ελλάδα το Scarlet και δίνουν πριν την έναρξη οποιουδήποτε προγράμματος Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος. Ταυτόχρονα, με κάθε πρόγραμμα παραλαμβάνετε το ειδικό beauty kit, που περιέχει την καλλυντική θεραπεία που πρέπει να ακολουθείτε μετά από κάθε συνεδρία για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic (ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΚΗΦΙΣΙΑ)

www.medicosmetic.gr