Αυτή η συλλογή μακιγιάζ της The Body Shop είναι διαφορετική!

Αυτή η συλλογή μακιγιάζ της The Body Shop είναι διαφορετική!

Και έχει βάλει το χεράκι της σ'αυτό η Leona Lewis

Εδώ και λίγο καιρό έχουν κυκλοφορήσει τα νέα πως η Leona Lewis είναι η νέα Beand Activist της The Body Shop και έχει αναλάβει να συμβάλλει δυνατά στην παγκόσμια εκστρατεία του brand και της Cruelty Free International για την απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς.

Δημιούργησε, λοιπόν, μια σειρά μακιγιάζ περιορισμένης κυκλοφορίας και ένα άρωμα ακολουθώντας πιστά αυτή τη φιλοσοφία- και πλέον θα τη βρείτε στα καταστήματα της The Body Shop. Η σειρά αποτελείται από 100% φυτικές φόρμουλες, που στη συσκευασία τους απεικονίζουν ένα ελάφι ως σύμβολο εορτασμού για τη The Body Shop που χρησιμοποίησε το συνθετικό musk στα προϊόντα της αντί για το musk που λαμβάνεται από τους αδένες ελαφιού.

Από τη σειρά ερωτευτήκαμε τις Shimmer Palettes, που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι ιδανικές για highlighting καθώς και για να κάνετε contouring, να σμιλέψετε δηλαδή τα χαρακτηριστικά σας. «Επέλεξα δύο χρωματικές παλέτες - ένα υπέροχο Blush και ένα ηλιοκαμένο Bronze που δίνουν υπέροχη,διακριτική λάμψη» εξηγεί η Leona Lewis. «Η περλέ λάμψη που διαθέτουν προέρχεται από φυσικό μεταλλικό μαρμαρυγία (ένας τύπος φυσικού ορυκτού) και όχι από θρυμματισμένα όστρακα μαλάκιων.»

Διαβάστε ακόμα

Mini μάσκες... Maxi φροντίδα!

Αυτή η BB Cream είναι... Cool!

Leona Lewis: Αναλαμβάνει δράση για τη The Body Shop!