Βρήκαμε: Το απόλυτο καλοκαιρινό scrub

Βρήκαμε: Το απόλυτο καλοκαιρινό scrub

Νέα αφιξη στη σειρά Terracotta του Guerlain

Και μόνο ο συνδυασμός των λέξεων Terracotta- Guerlain μας φέρνει στο μυαλό το πιο chic&sexy ηλιοκαμμένο look. Η σειρά, εκτός από τη διαχρονική πούδρα τις τελευταίες σεζόν εμπλουτίζεται και με εκπληκτικές φόρμουλες φροντίδας, ειδικά μελετημένες για το καλοκαίρι- ανάμεσα στις αφίξεις αυτής της σεζόν είναι το Terracotta Sun Scrub, για το πρόσωπο και το σώμα.

Αυτό το πλούσιο προϊόν απολέπισης προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μαύρισμα ενώ αποκαλύπτει τη φυσική της απαλότητα και λάμψη. Ακόμα και η εφαρμογή του Terracotta Sun Scrub είναι μια ξεχωριστή εμπειρία: με το που έρχεται σε επφή με το νερό, αυτό το gel με βάση το λάδι μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα που περιποιείται την επιδερμίδα, την τρέφει και την αγκαλιάζει με την εξωτική ευωδιά του λουλουδιού tiare.

Στην καρδιά της φόρμουλας υπάρχουν 3 διαφορετικού τύπου κόκκοι απολέπισης που διώχνουν τα νεκρά κύτταρα και δίνουν ομοιομορφία στην επιδερμίδα, μικρομόρια που κάνουν απαλό μασάζ στην επιφάνεια και φέρνουν στο φως τη φυσική της ομορφιά και μικροσκοπικά μόρια πούδρας που αφήνουν ένα σατινέ τελείωμα και λάμψη, ένα πέπλο άμεσης λάμψης. Χρησιμοποιήστε το Terracotta Sun Scrub μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε προσωπο και σώμα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να εξασφαλίσετε τέλειο, ομοιόμορφο μαύρισμα αλλά και επιστρέφοντας για να διατηρήσετε το bronze χρώμα σας.

Διαβάστε ακόμα

Eau de Lingerie: ένα φίνο, αισθησιακό άρωμα από τον Guerlain

Επιδερμίδα σαν μαργαριτάρι