Ο πιο εύκολος τρόπος να βάψετε τα χείλη σας!

Ο πιο εύκολος τρόπος να βάψετε τα χείλη σας!

Για... πάρτε τα μολύβια! 

Συνδυάζουν την λεπτή άκρη ενός κραγιόν με το πρακτικό σχήμα ενός μολυβιού και έχουν την υπογραφή της Max Factor: ο λόγος για τα νέα Colour Elixir Giant Pen Stick, μια νέα σειρά από μεγάλα μολύβια που ντύνουν τα χδείλη με τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν.

«H εφαρμογή είναι πανεύκολη και το σχήμα του μολυβιού που έχει το Giant Pen Stick σου δίνει περισσότερο έλεγχο. Μπορείς να σχεδιάσεις τα χείλη και να τα γεμίσεις σχεδόν ταυτόχρονα, με μία εύκολη κίνηση, με ακρίβεια και έντονο χρώμα, χωρίς καν να τρέξει», σχολιάζει ο Γιάννης Μαρκετάκης, επίσημος make-up artist της Max Factor για την Ελλάδα.

Οι 12 αποχρώσεις τους εκφράζουν απόλυτα τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Αν αναζητάτε ένα εντυπωσιακό femme fatale look, δοκιμάστε την απόχρωση Passionately Red και απλώστε την σε στρώσεις, ώστε να είναι ακόμα πιο έντονο το χρώμα και ακόμα πιο glamorous το αποτέλεσμα. «Αυτή η έντονη κόκκινη απόχρωση δίνει πραγματικά τολμηρό ύφος στο look, ενώ η μικρή υποψία μεταλλικού χρώματος που περιέχει δίνει έξτρα λάμψη!», εξηγεί ο Γιάννης Μαρκετάκης.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε μια πιο απλή εκδοχή του κόκκινου με την απόχρωση Designer Blossom ή απλά να αφήσετε τη φυσική σας ομορφιά να λάμψει με μια ελαφριά παστέλ ή nude πινελιά, με τις αποχρώσεις Couture Blush ή Foxy Amber. «Το νέο Colour Elixir Giant Pen Stick της Max Factor δεν είναι ματ, δεν έχει κρεμώδη υφή, δε γυαλίζει σα gloss, φοριέται εύκολα, είναι μοντέρνο και έχει ανάλαφρη υφή με πλούσιο χρώμα που αναδεικνύει τα χείλη σας. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερά, μοναδικά χείλη με απαλή όψη και τέλειο περίγραμμα!» λέει ο Γιάννης Μαρκετάκης.