Αυτό το βερνίκι έχει κάτι διαφορετικό!

Αυτό το βερνίκι έχει κάτι διαφορετικό!

Θα το πάρετε μυρωδιά μόλις το φορέσετε

Μια που εξακολουθεί να τρέχει στα notosgalleries της Αθήνας η σούπερ προσφορά στη σειρά μακιγιάζ ck one color (όπου με την αγορά 2 προϊόντων παίρνετε δώρο 1 ακόμα της επιλογής σας), θέλω να σας "συστήσω" το βερνίκι της καλοκαιρινής συλλογής που δοκίμασα και αγάπησα.

Το ck one summer longwear+Shine nail color είναι καταρχήν ένα βερνίκι με πολύ πλούσιο χρώμα, σταθερό, στεγνώνει γρήγορα και μάλιστα το βουρτσάκι του είναι σχεδιασμένο "πλακέ" ώστε να κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή του στα νύχια. Το καλύτερο: με το που στεγνώνει το χρώμα, δεν θα μείνει στα νύχια σας η χαρακτηριστική μυρωδιά του βερνικιού αλλα την ευωδιά του νέου αρώματος ck one summer! Κυκλοφορεί σε δύο εξωτικές, μεταλλικές αποχρώσεις ένα ωκεάνιο μπλε και ένα υπέροχο πράσινο.

Στην καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ ck one summer θα βρείτε ακόμα την longwear cream eyeshadow, μια κρεμώδη σταθερή σκιά σε 3 αποχρώσεις και το bronzer powder compact, μια υπέροχη πούδρα του ήλιου για το απόλυτο bronze look.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: παράλληλα με την προσφορά που τρέχει στο μακιγιάζ ck one color αυτές τις μέρες στα notosgalleries έχει και επιπλέον έκπτωση 25%! Ε, πιο budget friendly ευκαιρία δεν γίνεται!

Διαβάστε ακόμα

Ετοιμάστε το νεσεσέρ σας: το ck one color σας κάνει δώρο 1 προϊόν μακιγιάζ!

Θέλετε έντονο χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη;