Το απόλυτο ξανθό, χωρίς αμμωνία!

Το απόλυτο ξανθό, χωρίς αμμωνία!

Σας το προσφέρει η νέα ξανθιστική βαφή ΙΝΟΑ UltraBlond

Το λανσάρισμα της βαφής ΙΝΟΑ από την L'Oréal Professionnel άλλαξε εντελώς τα δεδομένα στην κατηγορία. Σήμερα, η INOA προχωράει ένα βήμα ακόμα, και παρουσιάζει μια νέα φόρμουλα για τις γυναίκες που λατρεύουν το ξανθό: η INOA UltraBlond είναι η νέα ξανθιστική βαφή μαλλιών που υπόσχεται απόλυτο και καθαρό ξανθό, πάντα βασισμένη στην τεχνολογία της INOA που δεν ταλαιπωρεί την τρίχα στο ελάχιστο.

Η νέα INOA UltraBlond προσφέρει 100% χρώμα με 0% συμβιβασμό, εξασφαλίζει 5 τόνους ξάνοιγμα και εμπεριέχει όλη τη σύγχρονη τεχνολογία της INOA, με το σύστημα βαφής ODS2. Πρόκειται για μια καινοτομική βάση λαδιού που έρχεται να αντικαταστήσει την αμμωνία, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του συστήματος βαφής και σέβεται απόλυτα το φυσικό προστατευτικό στρώμα της τρίχας. Αποτέλεσμα: utra καθαρό ξανθό, που δεν αφήνει ενοχλητικούς κίτρινους τόνους στα ξανθά μαλλιά, συν εξαιρετική καλλυντική φροντίδα με έντονη ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά αλλά και μοναδική αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα του κεφαλιού.

Στην γκάμα της INOA UltraBlond θα βρείτε μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων ώστε με τη βοήθεια του κομμωτή σας να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει ιδανικά στον τόνο της επιδερμίδας σας. Τα υπόλοιπα, αφήστε τα στην τεχνολογία INOA που εγγυάται το πιο λαμπερό, καθαρό ξανθό!

Διαβάστε ακόμα

Μαλλιά που "έκατσαν"; Δείτε πώς θα τα φρεσκάρετε στη στιγμή

Πώς θα φρεσκάρετε τα μαλλιά σας σε χρόνο dt

Το Mythic Oil φοράει... Couture!