Goldie Hawn: Τι βάζει κάθε βράδυ στο πρόσωπό της (και μένει αγέραστη);

Goldie Hawn: Τι βάζει κάθε βράδυ στο πρόσωπό της (και μένει αγέραστη);

Μαμά και κόρη (Kate Hudson) μοιράζονται τα μυστικά της ομορφιάς τους

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η-αγέραστη- Goldie Hawn και η Kate Hudson μίλησαν στο site bellasugar για όσα τις ενώνουν -αλλά και όσα τις χωρίζουν- στην ιεροτελεστία της ομορφιάς τους.

«Όταν ήμουν 4 ή 5 χρονών, έβαφα το σκυλάκι μας την Paula- της έβαζα λίγο ροζ blush, και λίγο μπλε στο κεφάλι της», είπε η Kate Hudson. «Σκεφτόμουν, αφού είναι κορίτσι,θα θέλει λίγο χρώμα στη ζωή της!» Όμως πολλά μυστικά μακιγιάζ τα έμαθε καθώς παρακολουθούσε τους makeup artists στο πλατώ, να ετοιμάζουν τη μητέρα της για τους ρόλους της- σήμερα, η Goldie Hawn, πάντως, έχει άποψη για τον τρόπο που βάφεται η κόρη της: «Φοράει περισσότερο κραγιόν από όσο έχω δει ποτέ στη ζωή μου- φυσικό είναι να γίνει πρόσωπο της Almay» είπε στη συνέντευξή της.

«Υπάρχουν πολλές ωραίες κρέμες εκεί έξω. Με αυτό και με εκείνο το συστατικό, αλλά εγώ πίνω ελαιόλαδο», είπε η Goldie Hawn. «Η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και καθώς μεγαλώνεις, γίνεται πιο ξηρή. Οπότε πίνω δύο κουταλιές ελαιόλαδο πριν κοιμηθώ και κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου». Η Kate Hudson, πάντως, προτιμάει τα multitask προϊόντα, με πιο αγαπημένο της την Egyptian Magic, μια κρέμα που είναι τοσο απαλή που μπορείς να τη φορέσεις και σαν κρέμα ματιών αλλά και να φροντίσεις το δερματάκι του μωρού σου.

Διαβάστε ακόμα

Αυτά είναι τα πιο καυτά trends στο μανικιούρ της σεζόν!

Αντιγράψτε το look: Τα smoky eyes της Jessica Biel

Mad Men: Μυστικά μακιγιάζ από το πλατώ της σειράς