Legend Pour Homme: Το νέο άρωμα του οίκου Montblanc

Legend Pour Homme: Το νέο άρωμα του οίκου Montblanc

Κομψό, θηλυκό και πολυτελές

Το άρωμα Legend λανσαρίστηκε για τους άντες από τον οίκο Montblanc το 2011. Πολύ γρήγορα έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα αρώματα του οίκου και αυτή τη σεζόν έρχεται η γυναικεία εκδοχή του, το Legend Pour Femme.

Εμπνευσμένο από την κλασική θηλυκότητα και την φυσική χάρη, από iconic γυναίκες όπως η Grace Kelly, η Ingrid Bergman, η Greta Garbo και η Marlene Dietrich, αυτό το άρωμα κάνει ιδιαίτερη εντύπωση χωρίς προσπάθεια, χωρίς υπερβολή και επιδιεκτικότητα.

Φωτεινό και έντονο, ανοίγει με μια συμφωνία από νερολί, ελαφρώς άγουρο τραγανό αχλάδι και πικρό πορτοκάλι. Μόσχος, βανίλια και μερικά ξανθά ξύλα δίνουν στο άρωμα ένα ελαφρώς πουδρέ αισθησιασμό ενώ το αιθέριο έλαιο από άνθη πορτοκαλιού (σχεδόν ανοιχτά, όπως ακριβώς μυρίζουν στους Μεσογειακούς κήπους), ανθισμένο μιγκέ και Ινδικό γιασεμί (επίσης γνωστό και ως grandiflorum), επιβλητικό και όμως τόσο ντελικάτο.

Το μπουκάλι του Legend Pour Femme διαθέτει το περίφημο έμβλημα της μάρκας το οποίο συναντάται επίσης και στη συλλογή Montblanc 4810: το εξάκτινο αστέρι.Bασισμένο στα δαχτυλίδια της συλλογής τα οποία μοιάζουν σαν να είναι κολλημένα το ένα πάνω από το άλλο, σχηματίζει μια στήλη φωτός και θηλυκότητας: όχι γωνίες αλλά καμπύλες, διάστικτες αντανακλάσεις και ανταύγειες καθρεφτισμένες σε ένα διάφανο ροζέ γυαλί. Μια ευωδιά αληθινής πολυτέλειας στα χέρια σας.