Βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά; Δοκιμάστε το "Θαύμα του 1 λεπτού"!

Βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά; Δοκιμάστε το "Θαύμα του 1 λεπτού"!

Μια ολοκαίνουρια, επαναστατική φόρμουλα από το Pantene Pro-V που τα μεταμορφώνει

Η βαφή είναι μια διαδικασία που ταλαιπωρεί την τρίχα και για αυτό είναι σημαντικό να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες (αν βάφουμε μόνες μας τα μαλλιά μας) και βέβαια να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας, ώστε να παραμένουν δυνατά και λαμπερά, με υγιή εμφάνιση.

Οι επιστήμονες του Pantene Pro-V, έχοντας μελετήσει τις ανάγκες των γυναικών που βάφουν τα μαλλιά τους αλλά και τους μηχανισμούς συμπεριφοράς της τρίχας καθώς και τους παράγοντες που δίνουν την απόλυτη λάμψη στα μαλλιά, δημιούργησε τη σειρά Δύναμη & Λάμψη, μια θαυματουργή σειρά φροντίδας για βαμμένα μαλλιά. Η σειρά αποτελείται από 4 εξαιρετικές φόρμουλες, το Σαμπουάν, το Conditioner, τον Ορό Λάμψης και τις Αμπούλες Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά Pantene Pro-V 1 - Θαύμα 1 Λεπτού, που δίνουν το φιλί της ζωής στα μαλλιά!

Βασικό συστατικό τους, το Behenyl Trimethyl Ammonium Chloride (BTMAC) ένα υψηλής απόδοσης, θετικά φορτισμένο επιφανειοδραστικό συστατικό, το οποίο, ανταποκρινόμενο στο σήμα κινδύνου που εκπέμπουν τα μαλλιά, εξουδετερώνει οποιοδήποτε αρνητικό φορτίο έχει απομείνει μετά το λούσιμο. Και γιατί είναι σημαντικό αυτό; Τα μαλλιά φέρουν εκ φύσεως κάποιο αρνητικό φορτίο και η διαδικασία της βαφής τούς προσθέτει κι άλλο. Η εξουδετέρωση αυτού του φορτίου με τις Αμπούλες Επανόρθωσης σημαίνει καλύτερη ευθυγράμμιση της τρίχας και λιγότερο φριζάρισμα. Επιπλέον, είναι ένα σημάδι ότι έχετε επιδιορθώσει τις φθαρμένες, εκτεθειμένες περιοχές στην επιφάνεια των μαλλιών σας, που τώρα είναι καλύτερα προστατευμένα, πιο δυνατά και λαμπερά!

Η υφή της κάθε αμπούλας είναι σαν ελαφριά κρέμα και εσείς δεν έχετε παρά να την απλώσετε από τη τη ρίζα ως την άκρη, μία φορά την εβδομάδα ή όποτε τα μαλλιά σας χρειάζονται ενίσχυση, και να την αφήσετε 1 λεπτό πριν την ξεβγάλετε. Στη διάρκεια αυτού του λεπτού, η σύνθεση του προϊόντος τυλίγεται έξυπνα γύρω από κάθε τρίχα, μιμούμενη τη εξωτερική προστατευτική στοιβάδα της, επανορθώνει τις φθορές, βοηθά στην επαναφορά της φυσικής κατάστασης και δύναμης των μαλλιών. Και όχι μόνον αυτό: σε άλλες δοκιμές, μετά από περιποίηση με τις αμπούλες τα βαμμένα μαλλιά ήταν πιο ευκολοχτένιστα από τα μη-βαμμένα, με μικρότερο βαθμό σπασίματος – ναι, μάλιστα, ακόμα καλύτερα από ό,τι τα μαλλιά που δεν είχαν βαφτεί ποτέ!