Σβήστε τις ραγάδες!

Σβήστε τις ραγάδες!

Η Bioten υπογράφει μια φόρμουλα μελετημένη ειδικά για αυτό το σκοπό

Οι ραγάδες είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα της ομορφιάς μας και για την αντιμετώπισή τους είναι απαραίτητο να λάβουμε άμεσα τα μέτρα μας με ένα ισχυρό «όπλο».


Η Κρέμα κατά των Ραγάδων της σειράς Bodyshape της Bioten περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που παρέχει αποτελεσματική δράση ενάντια σε υπάρχουσες ραγάδες και εμποδίζει τη δημιουργία νέων. Το Lipofirm, ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών, επαναφέρει τη δομή του κολλαγόνου βελτιώνοντας τον τόνο και τη σφριγηλότητα του δέρματος ενώ η Biomarine Elastin (ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης) διεγείρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος μέσω των αμινοξέων και πεπτιδίων που περιέχει και τα οποία αποτελούν απαραίτητα συστατικά για την ποιότητα της δομής της επιδερμίδας.


Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, χρησιμοποιώντας τη συστηματικά, οι ώριμες ραγάδες στην κοιλιακή χώρα μειώνονται ορατά, αποχρωματίζονται και το δέρμα γίνεται ορατά πιο ελαστικό και πιο σφριγηλό. Η επιδερμίδα δυναμώνει και συσφίγγει και ανακτά την απαλότητά της. Είναι ιδανική και για εγκύους.