Lanvin Me!

Lanvin Me!

Ολη η μαγεία του οίκου Lanvin σε ένα αρωματικό κοκτέιλ

«Η γυναίκα του Me ξεχωρίζει τον εαυτό της- αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ατομίστρια ή ναρκισσίστρια. Όχι, ξεχωρίζει επειδή σκέφτεται για τον εαυτό της. Δίνει προσοχή σε αυτό που είναι ή σε αυτό που φοράει αντί να προσπαθεί να τοποθετηθεί σε σχέση με τους άλλους. Από τη στιγμή που το Me είναι ένα άρωμα-δώρο, η γυναίκα του Me προτιμάει να το χαρίζει στον εαυτό της», λέει ο Alber Elbaz, ο genius Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου.


Με απόλυτη ελευθερία δημιουργίας, ο Alber Elbaz συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια αρωμάτων Domitille Bertier για να δημιουργήσουν ένα άρωμα το οποίο θα είναι εκπληκτικό και κυρίως, αυθεντικό. «Tο Me είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα. Είναι μια αληθινή ιστορία, η οποία έχει περιγραφεί, ειπωθεί και εξηγηθεί μεσα από μυρωδιές και νότες. Είναι ένα αποτέλεσμα βασισμένο σε συναισθήματα της στιγμής, μια συναρπαστική μουσική των αισθήσεων», καταλήγει ο Alber Elbaz.

Στο Lanvin Me! h βασική αρμονία της γλυκόριζας και του μύρτιλλου ενισχύεται από φρουτώδεις νότες κορυφής, θερμές νότες καρδιάς (κυρίως tuberose) και συναρπαστικές νότες βάσης. «Ήθελα ένα άρωμα με φωτεινό αισθησιασμό, που θα μπορούσε να γίνει εθιστικό και να υποστηρίζει μια κομψή υπογραφή», εξηγεί η Domitille Bertier, η οποία προσθέτει «Ήθελα επίσης ένα άγγιγμα από το Μπλε του οίκου Lanvin, και γι'αυτό υπάρχουν λαμπερές πινελιές μύρτιλλου.»

Όσο για το μπουκάλι, είναι από μόνο του ένα αντικείμενο πόθου με το κουτί του στο μυθικό μπλε του οίκου Lanvin και διακοσμημένο σαν ένα δώρο, με ανάγλυφο χρυσό φιόγκο. Το σχέδιο βασίζεται σε σχέδια που χαρακτηρίζουν τον οίκο Lanvin: το μαύρο καπάκι είναι σκαλισμένο με το σχέδιο που λάτρευε η Jeanne Lanvin, το ορθογώνιο σχήμα με τις στρογγυλεμένες άκρες εκφράζει τη δύναμη ενός μπουκαλιού, το βαρύ γυαλί εμπνέει εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση και διαρκή έλξη. Έχει όμως και ένα άγγιγμα απαλότητας μιας χρυσής αλυσίδας που διακοσμείται με ένα λίθο μπλε χρώματος, ένα σύνδεσμο μεταξύ μόδας και συναισθήματος.