Doutzen Kroes: Τι έχει πάντα στο νεσεσέρ της;

Doutzen Kroes: Τι έχει πάντα στο νεσεσέρ της;

Το supermodel μίλησε στην Vogue 

Πρόσωπο της L'Oréal Paris- και Άγγελος της Victoria's Secret- η Doutzen Kroes ταξίδεψε στις Κάννες με τη διάσημη εταιρεία καλλυντικών και μίλησε για όσα τις αρέσουν στο επάγγελμά της, τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ και το απόλυτο beauty tip που ακολουθεί.

Τι αγαπάει στο επάγγελμά της

Ένιωσα τυχερή όταν έκανα το γιο μου γιατί ως μητέρα είναι ωραιο να κάνεις κάτι glamorous. Να σου φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ και να σου λένε: Είσαι πολύ ομορφη. Γιατί αυτό δεν είναι προτεραιότητά σου ως μητέρα- η προτεραιότητά σου είναι να φροντίζεις κάποιον, και έτσι ξεχνάς τον εαυτό σου.

Τι έχει στο νεσεσέρ της

Την Telescopic Mascara της L'Oréal Paris και την Nude Magique CC Cream. Όταν τη φοράω δεν βάζω φον ντε τεν. Και αγαπώ τα lip gloss. Οπότε έχω πάντα μαζί μου μάσκαρα, lip gloss και φον ντε τεν ή CC Cream.

Το απόλυτο beauty tip της

Πάντα να καθαρίζετε το πρόσωπό σας πριν τον ύπνο, ώστε να ξεκουράζεται η επιδερμίδα σας.

Τι απολαμβάνει στη συνεργασία της με τη L'Oréal Paris;

Έχω την ευκαιρία να πηγαίνω στις Κάννες κάθε χρόνο! Ταξιδεύω, δουλεύω με εξαιρετικούς σκηνοθέτες για τα διαφημιστικά και με ένα υπέροχο team για τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Αυτή η συνεργασία μου δίνει μοναδικές ευκαιρίες, ας πούμε να βρίσκομαι εδώ στις Κάννες, κάτι που δεν είναι συνηθες για ένα μοντέλο.