Τέλεια ombre hair στο σπίτι!

Με το 1ο set για Ombre Look από τη L'Oréal Paris! 

Το ombre εφέ στο χρώμα των μαλλιών λάτρεψαν πολλές celebrities και beauty addicts και έτσι εξακολουθεί να είναι στη λίστα με τα πιο hot trends και αυτή τη σεζόν. 

 

Το καλύτερο: πλέον μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι, με το Wild Ombres by Excellence της L'Oréal Paris! Αυτό το πρωτοποριακό kit διαθέτει μια νέα τεχνολογία ξανοίγματος που αφήνει τα μαλλιά υπέροχα φωτεινά ενώ η κρέμα περιποίησης με Νutri- Ceramide τα περιποιείται και τα αφήνει απαλά και μεταξένια. Επιπλέον, στο kit θα βρείτε και το Ειδικό Βουρτσάκι, που απλώνει ομοιόμορφα την ξανοιχτική κρέμα στα μαλλιά, χωρίς γραμμές που δείχνουν ψεύτικες - σε ένα μόνο βήμα. Είναι ένα απίθανο gadget, αποκλειστικά σχεδιασμένο για να δημιουργεί το Ombré look, έτσι ώστε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, στα μέτρα σας! 

 

Εσείς, λοιπόν, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη Wild Ombres που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σας και να ακολουθήσετε τις συμβουλές του Δημήτρη Γιαννέτου για τέλειο Ombré Look στο σπίτι:


1. Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας, ξεκινάτε πάντα εφαρμόζοντας τη σύνθεση του Ombré στα μαλλιά σας, στο ύψος ανάμεσα στο αυτί και το πηγούνι. 

2. Ιδανικά, ο χρόνος που χρειάζεται για να εφαρμόσετε τη βαφή είναι 6 με 8 λεπτά. Εφόσον έχετε χωρίσει τα μαλλιά σας στη μέση, προσέξτε να αφιερώσετε ισάξια το χρόνο σας και στις δύο μεριές, προκειμένου να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα (ίδιος βαθμός ξανοίγματος).
3. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό που βάζετε στο ειδικό βουρτσάκι! Σε κάθε βούρτσισμα πρέπει να ανανεώνετε την κρέμα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω, καθώς και από μέσα προς τα έξω!
4. Για να πετύχετε το σωστό ντεγκραντάρισμα στο Ombré και για πιο φυσικό αποτέλεσμα, στο τέλος της εφαρμογής βάψτε μερικές τούφες λίγο πιο ψηλά από το καθορισμένο ύψος, 3 με 4 τούφες στην κάθε μεριά!
5. Αφήνετε το προϊόν πάνω στα μαλλιά ανάλογα με την χρωματική ένταση που επιθυμείτε να πετύχετε, και στη συνέχεια ξεπλένετε.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ