Μπορείτε με ένα μόνο προϊόν να κάνετε τέλειο μπρονζέ μακιγιάζ;

Μπορείτε με ένα μόνο προϊόν να κάνετε τέλειο μπρονζέ μακιγιάζ;

Ο Giorgio Armani λέει ναι! 

Η καλοκαιρινή πρόταση μακιγιάζ του Giorgio Armani αποτελείται από... 1 προϊόν που όμως είναι multitask!

Ο λόγος για τη νέα παλέτα Amber Face & Eye Palette, που ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στη λάμψη του χρυσού και τα μεταλλικά χρώματα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το τέλειο sun kissed look το καλοκαίρι- αλλά και να δώσετε μια ζεστή λάμψη στην επιδερμίδα σας όλο το χρόνο! Κλεισμένη σε μια κομψή, μαύρη compact συσκευασία, γλιστράει εύκολα στο νεσεσέρ αλλά και το βραδινό τσαντάκι, ώστε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας όπου και αν βρίσκεστε.

Στο πάνω μέρος της έχει ένα ζεστό, χρυσό bronzer με ανάγλυφο "κυματιστό" μοτίβο, την υπογραφή του Giorgio Armani και μια αέρινη φόρμουλα με ιριδίζοντα μικρομόρια. Χάρη στην τεχνολογία Micro-Fil, αυτό το bronzer κυριολεκτικά γίνεται ένα με την επιδερμίδα μόλις την αγγίξει, απλώνεται τέλεια και δίνει απόλυτα φυσικό, απαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Στο κάτω μέρος, θα βρείτε τρεις νέες μεταξένιες σκιές σε αποχρώσεις που δένουν τέλεια με την μπρονζέ επιδερμίδα, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνες τους ή σε συνδυασμό, με το επαγγελματικό πινελάκι που θα βρείτε στην παλέτα. Κρεμώδεις και πολύ ντελικάτες, απλώνονται στα βλέφαρα με μια κίνηση, και δίνουν από το πιο ελαφρύ έως το πιο έντονο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα

Si: Το νέο γυναικείο άρωμα του Giorgio Armani

Giorgio Armani: υπογράφει την πιο όμορφη παλέτα μακιγιάζ της Άνοιξης

Luminessence BB Fluid: Όλα σε ένα!