Νεανική επιδερμίδα: δεν υπάρχουν μυστικά!

Νεανική επιδερμίδα: δεν υπάρχουν μυστικά!

Η Lancôme ξεκλείδωσε τον κώδικα των γονιδίων και δημιούργησε το πιο έξυπνο serum!

Το Génifique, ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της Lancôme με περισσότερα από 130 διεθνή βραβεία, είναι από τα προϊόντα σταθμούς στην κοσμετολογία και έχει εξελιχθεί σε "must" ορό για εκατομμύρια γυναίκες και αποτελεί το πρώτο βήμα του προγράμματος περιποίησης της επιδερμίδας τους πρωί και βράδυ.

Κι όμως η Lancôme δεν επαναπαύθηκε στην επιτυχία του- συνέχισε να ερενευνά τα μυστικά της νεανικής επιδερμίδας και σήμερα παρουσιάζει το Advanced Génifique, μια hi-end φόρμουλα που επανορθώνει και ενεργοποιεί τα 10 ορατά και απτά χαρακτηριστικά της νεότητας για πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας.

Καθώς το Génifique αλλάζει το πρόσωπο της περιποίησης της επιδερμίδας, η Lancôme προχωρά μπροστά με στόχο να αναλύσει σε βάθος τα γονίδια και τις πρωτεΐνες, για να κατανοήσει καλύτερα τους βιολογικούς μηχανισμούς της γήρανσης. Αυτή η έρευνα οδήγησε σε μια νέα σημαντική καινοτομία: το Advanced Génifique. Κατοχυρωμένο με εννέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αποδεικνύει επιστημονικά την αποτελεσματικότητά του στη διόρθωση και στην ενεργοποίηση 10 οπτικών και απτών χαρακτηριστικών που σηματοδοτούν τη νεανική επιδερμίδα, αποτελεί το πρώτο και απαραίτητο βήμα κάθε προγράμματος ομορφιάς και γίνεται το απόλυτο όπλο της ομορφιάς μας καθώς σταγόνα του απελευθερώνει σχεδόν 40% περισσότερα ενεργά συστατικά για εξαιρετικά αποτελέσματα!

Δροσερό και πιο πλούσιο από ποτέ, απορροφάται αμέσως, δημιουργεί μια απολαυστική αίσθηση σφριγηλότητας και προστασίας και αφήνει ένα αέρινο φιλμ απαλότητας και λάμψης. Το θρυλικό "μαύρο μπουκάλι" παραμένει απαράλλακτο, το ασημένιο μεταλλικό του πώμα έχει πλέον χαραγμένο πάνω του το εμβληματικό τριαντάφυλλο της Lancôme όμως η πιο σημαντική αλλαγή κρύβεται στο σταγονόμετρο: το αυτόματο σταγονόμετρο του Advanced Génifique είναι εμπνευσμένο από εκείνα που χρησιμοποιούνται στα ερευνητικά εργαστήρια, για να απελευθερώνει με ακρίβεια την ιδανική δόση.

Διαβάστε ακόμα

So In Love!

Ποιο μακιγιάζ ματιών σας ταιριάζει;

Ήρθε: Το πρώτο φον ντε τεν απόλυτης τελειοποίησης!