Diadermine Youth Infused: Δέρμα που δείχνει νεανικό σε 7 μόλις ημέρες!

Diadermine Youth Infused: Δέρμα που δείχνει νεανικό σε 7 μόλις ημέρες!

Αντιμετωπίστε τα σημάδια της γήρανσης χωρίς αισθητικές επεμβάσεις!

Τα εργαστήρια της Diadermine σε συνεργασία με τον Dr.Caspari δημιούργησαν τη νέα σειρά προϊόντων Diadermine Youth Infused. Η σειρά περιποίησης προσώπου Youth Infused είναι εμπνευσμένη από τις επαγγελματικές λύσεις στην αντί-γήρανση και περιέχει μικρό εγχύσεις Υαλουρανικού οξέος, για ορατά αποτελέσματα και δέρμα που δείχνει αισθητά νεανικό, χωρίς ιατρικές επεμβάσεις. Η σειρά είναι διαθέσιμη στις καταναλώτριες αποκλειστικά από τα καταστήματα Hondos Center.

Η νέα σειρά Diadermine Youth Infused αναπτύχθηκε για να αντιμετωπίσει τα σημάδια της γήρανσης χωρίς αισθητικές επεμβάσεις και ενέσεις, ενώ παράλληλα χαρίζει μεγαλύτερη ελαστικότητα και αναζωογονεί το δέρμα.

Η φόρμουλα της, βασισμένη στο Υαλουρανικό οξύ, αποτελεί πηγή συστατικών για ορατά νεανικότερο δέρμα, «γεμίζοντας» ακόμα και τις βαθιές ρυτίδες. Το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενισχύεται και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, οι γραμμές και οι ρυτίδες μαλακώνουν και σε 7 μόλις ημέρες η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και σφιχτή.

Η νέα σειρά Diadermine Youth Infused αποτελείται από:

Κρέμα Ημέρας 50ml 16,64€
Κρέμα Νύχτας 50ml 16,64€
Κρέμα Ματιών 15ml 16,64€