Δυνατό σμάλτο, υπέροχο χαμόγελο!

Δυνατό σμάλτο, υπέροχο χαμόγελο!

Με τη νέα οδοντόκρεμα Aim Expert Protection Enamel Revitalise

To σμάλτο αντικατοπτρίζει την υγεία των δοντιών και είναι το μυστικό για λαμπερό χαμόγελο. Ειναι ο πιο σκληρός ιστός του ανθρώπινου σώματος, αλλά είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στα οξέα. Η διάβρωση εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες και επιδημιολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι με την πάροδο του χρόνου περισσότεροι από 1 στους 2 ενήλικες μπορεί να εμφανίσουν διάβρωση του σμάλτου. H φθορά του είναι μόνιμη και μη αναστρέψιμη και γι'αυτό η προστασία του είναι πολύ σημαντική.
.

Η AΙΜ έρχεται να μας δώσει ένα πολύτιμο όπλο για να το προστατέψουμε: τη νέα οδοντόκρεμα ΑΙΜ Expert Protection Enamel Revitalise, η οποία είναι εμπλουτισμένη με Αναζωογονητικό Ορό που συμβάλλει στην αποκατάσταση των αοράτων βλαβών της επιφάνειας του σμάλτου, προσφέρει αποδεδειγμένα 50%¹ καλύτερη προστασία κατά της διάβρωσης του σμάλτου και το αναζωογονεί, κάνοντας τα δόντια να δείχνουν υγιή.

Να θυμίσουμε πως η στην σειρά ΑΙΜ Expert Protection θα βρείτε την ιδανική οδοντόκρεμα για τις ανάγκες σας, και μάλιστα σε ανανεωμένες συσκευασίες: επιλέξτε ανάμεσα στην πλήρη σειρά της AIM Expert Protection Complete, την AIM Expert Protection Fresh, την AIM Expert Protection White και την AIM Expert Protection Enamel Revitilise.