Ποια είναι τα πιο αγαπημένα βερνίκια της Essie;

Ποια είναι τα πιο αγαπημένα βερνίκια της Essie;

Η guru των nail colors αποκάλυψε τις προσωπικές αδυναμίες της

Ως guest editor του stylist.com, η Essie Weingarten κλήθηκε να αποκαλύψει τις αποχρώσεις essie που αγαπάει περισσότερο. Αν και αμέσως απάντησε πως κάθε μία είναι ιδιαίτερη για διαφορετικούς λόγους, τελικά ξεχώρισε 9 βερνίκια και εξήγησε το λόγο που τους έχει λίγη περισσότερη αδυναμία.

1. Allure: «Αυτό το βερνίκι δημιουργήθηκε ειδικά για το περιοδικό allure, που μας ζήτησε να φτιάξουμε μια απόχρωση η οποία να είναι χρώμα αλλα χωρίς χρώμα- σαν φον ντε τεν για τα νύχια. Το 2010, η Kate Middelton επέλεξε αυτό το βερνίκι για το γάμο της».

2. Ballet Slippers: «Μικρή πίστευα πως θα γίνω πρίμα μπαλαρίνα κάποια μέρα, ποιος να το φανταζόταν ότι θα κατέληγα στην βιομηχανία της ομορφιάς; Το 1982, η κομμώτρια της Βασίλισσας της Αγγλίας- 7 χρόνια μετά τη δημιουργία του- μου έστειλε μια επιστολή ζητώντας να παραδοθεί το συγκεκριμένο βερνίκι κατευθείαν στο παλάτι του Buckingham στο Λονδίνο.»

3. Mademoiselle: «Κάμποσα χρόνια πριν, το περιοδικό Mademoiselle μας ζήτησε να δημιουργήσουμε μια αποκλειστική απόχρωση- το τέλειο διάφανο ροζ που να κολακεύει όλες τις γυναίκες. αυτή η απόχρωση κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται "δεσποινίς". από 2 έως 102 (χρονών).»

4. Marshmallow: «Το όνομα αυτής της απόχρωσης θυμίζει σε όλες μας την παιδική μας ηλικία, ξυπνάει βαθιές, γλυκές αναμνήσεις.»

5. Chinchilly: «Από τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε, αυτό το διαχρονικό greige θα σας κερδίσει για πάντα! Εμένα πάντως με κέρδισε. Ήταν μια μεγάλη καινοτομία, το πρώτο πραγματικό greige της αγοράς.»

6. Wicked: «Είναι μια απόχρωση για τις τολμηρές, δυναμικές γυναίκες, που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Από το 1993 που λανσαρίστηκε, αυτή η σκούρα κερασί απόχρωση είναι ανάμεσα στις εμμονές μου».

7. Mint Candy Apple: «Στην καρδιά ενός χειμώνα με χιόνι, δεν υπάρχει τίποτα πιο comforting από το να βάψεις τα νύχια σου με αυτό το χρώμα. Δημιουργήθηκε το 2008, μπήκε στη χειμερινή συλλογή του 2009 και έχει γίνει cult απόχρωση έκτοτε. »

8. Downtown Brown: «Ο πατέρας μου με πήγαινε βόλτα στο κέντρο του Μανχάταν κάθε Κυριακή όταν ήμουν μικρή- έχω τόσο τρυφερές αναμνήσεις από αυτές τις βόλτες που ψωνίζαμε παιχνίδια...»

9. Size Matters: «Δεν ξέρω τι σκεφτήκατε κορίτσια όταν διαβάσατε το όνομα αυτής της απόχρωσης, εγώ πάντως σκεφτόμουν... διαμάντια!»