Η Alexa Chung με νέο hair color- μάθαμε τι είναι!

Η Alexa Chung με νέο hair color- μάθαμε τι είναι!

Και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Η Alexa Chung σπάνια αλλάζει στυλ στα μαλλιά της - γιαυτό και όταν το κάνει, συζητιέται έντονα. Αυτή τη φορά, άλλαξε απόχρωση στα μαλλιά της και υπήρχε λόγος: είναι το νέο πρόσωπο της βαφής INOA της L'Oréal Professionnel, και έτσι αφέθηκε στα χέρια του κορυφαίου colorist, Jose Quijano, για να βάλει την πινελιά του στο χρώμα των μαλλιών της.

«Το χειμώνα τα είχα στο χρώμα της μόκα που μου άρεσε πολύ αλλά για το καλοκαίρι ήθελα κάτι πιο ανοιχτό,» είπε στη Vogue για το νέο της look. «Μου άρεσε η ιδέα να έχω μια απόχρωση σαν να τα έχει φιλήσει ο ήλιος, σαν να έχω κάνει διακοπές στη Σαρδηνία για 2 εβδομάδες και να τα άνοιξε ο ήλιος φυσικά... Η INOA είναι για γυναίκες που του αρέσει το φυσικό τους χρώμα αλλά θέλουν να το βελτιώσουν».

Από την πλευρά του, ο colorist της INOA, είπε για αυτή την αλλαγή: «Εφάρμοσα 4 διάφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά της Alexa- δύο από τη νέα συλλογή UltraBlond και ένα πιο ψυχρό και πιο ζεστό ξανθό από την υπάρχουσα γκάμα. Άνοιξα μικρές τούφες στη φράντζα της για να τονώσω το φυσικό της χρώμα αλλά κράτησα το βάθος του χρώματος στις ρίζες των μαλλιών της για να αναδεικνύει το όμορφο χρώμα των ματιών της.»