Vampire (Beauty) Diaries

Vampire (Beauty) Diaries

H Claire Holt- aka Rebekah Mikaelson της σειράς- μοιράζεται τα δικά της μυστικά ομορφιάς

Η ηθοποιός μίλησε στο site του allure, με αφορμή την ανακοίνωση πως από την επόμενη σεζόν θα έχει το δικό της spinn-off που θα ονομάζεται The Originals -φυσικά.

Το μότο της ομορφιάς της: Less is more.

Αγαπημένο της beauty icon: Λατρεύω την Karlie Kloss. Πιστεύω πως το πρόσωπό της είναι τόσο όμορφο, εκθαμβωτικό και φρέσκο. Λατρεύω και τα μαλλιά της σε αυτό το μήκος.

Τα απαραίτητα για την φροντίδα της επιδερμίδας της: Χρησιμοποιώ Cetaphil για να καθαρίσω το πρόσωπό μου. Είναι κλασικό. Επίσης μου αρέσει να χρησιμοποιώ έλαια στο πρόσωπό μου, όπως το έλαιο καρύδας. Και χρησιμοποιώ ενυδατική με δείκτη προστασίας κάθε πρωί.

Αγαπημένα της προϊόντα: Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τη μάσκαρα Almay Grow N Glow και το μολύβι φρυδιών της MAC στην απόχρωση Fling.

Tip για καθημερινά χτενίσματα: Φοράω αυτό το μικρό αξεσουάρ στο σινιόν μου που λέγεται donut. Δίνει όγκο και είναι πανεύκολο στη χρήση.

Το χειρότερο που της έχει συμβεί στην εμφάνισή της: Το χειρότερο είναι όταν φοράς πούδρα και την πιάνει το φλας της κάμερας. Υπάρχουν φωτογραφίες μου όπου η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι λευκή και λάμπει. Και κάποιες από τις στυλιστικές μου επιλογές στο παρελθόν δεν ήταν καλές. Αλλά όσο ζεις μαθαίνεις.

Ένοχη απόλαυση: Η σοκολάτα είναι το πρόβλημά μου. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά πλέον αλλά μερικές φορές θα τσιμπολογήσω ένα μεταμεσονύχτιο σνακ, και θα ξυπνήσω το πρωί και θα βρω σοκολάτα στο κρεβάτι μου.

Διαβάστε ακόμα

5 λάθη που κάνετε και «κοστίζουν» στην επιδερμίδα σας

Κάντο όπως ο makeup artist: Τέλεια μπρονζέ επιδερμίδα

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα με ανανά για ξηρή επιδερμίδα