Nina Dobrev: Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιας;

Nina Dobrev: Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιας;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς The Vampire Diaries αποκάλυψε τι έχει πάντα στην τσάντα της

Η ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο της Origins για την καινούρια ενυδατική κρέμα GinZing και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη για τις δικές τις συνήθειες ομορφιάς

Τα must have στο μακιγιάζ της

Έχω πάντα μαζί μου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και μου αρέσει η νέα ενυδατική της Origins γιατί "ξυπνάει" την επιδερμίδα. Στο μακιγιάζ μου, μου αρέσει το highlighter και η μπρονζέ πούδρα του Tom Ford και η μάσκαρα- πάντα φοράω μάσκαρα. Και μου αρέσει να περνάω δύο στρώσεις, μία μαύρη και μια καφέ, τη μία πάνω από την άλλη.

Τρικ ομορφιάς που έχει μάθει στο πλατώ

Λίγο highlighter κάτω από το φρύδι, στα ζυγωματικά και ακριβώς στο κέντρο του άνω χείλους και αμέσως το πρόσωπο φωτίζεται- αυτό μου λένε οι ειδικοί, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια! Και πάντα φοράω το blush κατά μήκος των ζυγωματικών μου. Στα μαλλιά μου χρησιμοποιώ μάσκες και αποφεύγω τα εργαλεία styling, αν δεν υπάρχει λόγος- προτιμώ να κάνω μια πλεξούδα αντί να χρησιμοποιώ σίδερο για μπούκλες.

Τα προϊόντα που έχει πάντα στην τσάντα της

Έχω τα πάντα σε travel size, το concealer της IT Cosmetics που είναι πολύ σταθερό και προσφέρει καλή κάλυψη- δουλεύω πολλές ώρες, δεν κοιμάμαι πολύ και πραγματικά αυτό το προϊόν καλύπτει τους μαύρους κύκλους για πολλές ώρες.

Διαβάστε ακόμα

Διορθώστε το σχήμα της μύτης σας με αυτά τα τρικ μακιγιάζ

Τι κάνει η Dita Von Teese για να κρατήσει σταθερό το κραγιόν της;

Φτιάξτο μόνη σου: Τονωτική μάσκα με μήλο και αγγούρι