Όταν η nail art γίνεται... Haute!

Όταν η nail art γίνεται... Haute!

Η συνεργασία του οίκου Marchesa με τη Revlon ξεκινά από τα άκρα

Έχοντας ήδη δουλέψει μαζί σε αρκετά shows, ο οίκος Marchesa και η Revlon προχωράνε τώρα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία, υπό την καθοδήγηση της διάσημης makeup artist και global artistic director του brand, Gucci Westman.

«Όταν προσεγγίσαμε τη Revlon για πρώτη φορά για μια πιθανή συνεργασία, η Keren και γω ήμασταν πολύ ενθουσιασμένες με την προοπτική ότι θα δουλεύαμε με ένα iconic brand που θέλει - όπως και εμείς- να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα αλλά να είναι αληθινές», είπε η Georgina Chapman, σχεδιαστρια και συνιδρύτρια του οίκου. «Μέσα από την τεράστια απήχηση που έχει η Revlon παγκοσμίως, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα μικρό κομμάτι του οίκου Marchesa στις γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

Θα λανσαριστούν 3 συλλογές χρωμάτων αυτή και την επόμενη χρονιά, και η αρχή γίνεται αυτό το φθινόπωρο με τα εκπληκτικά, τρισδιάστατα αυτοκόλλητα για τα νύχια, που έχουν διακοσμητικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τα couture φορέματα Marchesa. «Η μόδα και η ομορφιά είναι κυρίως έκφραση της προσωπικότητάς μας και πειραματισμός. Τα νύχια έχουν γίνει πλέον το απόλυτο αξεσουάρ και είμαστε ενθουσιασμένες που μπορούμε να "μεταφράσουμε" τα σχεδιαστικά μοτίβα μας σε μια συλλογή nail wraps, το πρώτο δημιούργημα από τη συνεργασία μας με τη Revlon», είπε η Keren Craig.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub για τα χέρια και τα πόδια με φράουλες

Τι κάνει η Dita Von Teese για να κρατήσει σταθερό το κραγιόν της;

5 λάθη που κάνετε και «κοστίζουν» στην επιδερμίδα σας