Πώς περιποιείται την επιδερμίδα του ένα top model;

Πώς περιποιείται την επιδερμίδα του ένα top model;

Η Anja Rubik αποκάλυψε τις συνήθειες και τα αγαπημένα της προϊόντα

«Πιστεύω πως το πιο όμορφο πράγμα σε μια γυναίκα είναι η αυτοπεποίθηση. Και βέβαια, λατρεύω την όμορφη επιδερμίδα. Αυτό, είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα», είπε στη συνέντευξή της στο Ιnto Τhe Gloss, η Anja Rubic.

«Η επιδερμίδα μου είναι καλή επειδή την περιποιούμαι. Ποτέ δεν κοιμάμαι χωρίς να ξεβαφτώ. Χρησιμοποιώ το Bioderma Créaline για ντεμακιγιάζ σε συνδυασμό με το La Roche-Posay Respectissime Waterproof Eye-Makeup Remover. Επίσης το βράδυ φοράω την Algae Masque της Kiehl's.

Αφού ξεβαφτώ βάζω ροδόνερο και μετά ένα serum- είτε το Joëlle Ciocco Pure Concentrated Serum είτε το Rodin Olio Lusso, το οποίο φοράω κάθε δεύτερη με τρίτη μέρα. Πάντα φοράω ενυδατική και μάλιστα χρησιμοποιώ διαφορετικές κρέμες. Ταξιδεύω έχοντας μαζί μου τουλάχιστον έξι, γιατί κάθε μία δίνει στην επιδερμίδα κάτι διαφορετικό. Φοράω κάθε μέρα διαφορετική, ώστε να μη συνηθίσει γ το πρόσωπό μου στα συστατικά και τη δράση της. Το πρωί, φοράω μια πιο βαριά φόρμουλα ενώ το βράδυ μια πιο ελαφριά, για να μην ασφυκτιά η επιδερμίδα μου. Ανάμεσα σε αυτές που φοράω είναι η Mene & Moy Stand By Cream C 5, το Emulsion Anti-Age SPF 30 Complex Cellular και η Skin Caviar της La Prairie. Επισης μου αρέσει όλη η σειρά του Dr. Hauschka. Για αντηλιακή προστασία φοράω την Avène Hydrance Optimale Light Hydrating Cream SPF 20, την οποία κρατάω στο ψυγείο. Κάθε μέρα φοράω και κρέμα ματιών, όπως την Environ Ionzyme C-Quence Eye Moisturizing Lotion και το La Mer Eye Concentrate κατά των λεπτών γραμμών.

Επειδή έχω ευαίσθητη επιδερμίδα, μετά το ντους απλώνω baby oil και το ξεβγάζω. Για ενυδάτωση σώματος χρησιμοποιώ την Embryolisse Lait-Crème Fluide, που είναι μια πολύ απλή φόρμουλα.»

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub για τα χέρια και τα πόδια με φράουλες

Τι κάνει η Dita Von Teese για να κρατήσει σταθερό το κραγιόν της;

Ο Robert Pattinson στον οίκο Dior