Ultrex Soothing Itch Relief: ανάσα ανακούφισης

Ultrex Soothing Itch Relief: ανάσα ανακούφισης

Το Ultrex ανανεώθηκε και έχει ακόμα πιο στοχευμένη δράση

Όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος οι άντρες ιδρώνουν περισσότερο, το ίδιο και το τριχωτό της κεφαλής τους, το οποίο γίνεται πιο λιπαρό και επιρρεπές στην εμφάνιση της πιτυρίδας. Αποτέλεσμα: η ανδρική επιδερμίδα χάνει τη φρεσκάδα της μέσα στην ημέρα και δημιουργείται η ανάγκη για τόνωση, αναζωογόνηση και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

Αυτός ο φαύλος κύκλος τελειώνει με τη νέα σειρά σαμπουάν που παρουσιάζει το Ultrex, με εμπλουτισμένη σύνθεση που περιποιείται την επιδερμίδα της κεφαλής και τα μαλλιά, εξασφαλίζει αποτελεσματική αντιπιτυριδική προστασία ενώ χαρίζει 24ωρη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

Η νέα σύνθεση του Ultrex με BIO NUTRIUM 10, θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος 3 στοιβάδων, καταπολεμά την πιτυρίδα και τα συμπτώματά της στη ρίζα τους και προάγει την υγεία της επιδερμίδας, καθώς ενισχύει τη φυσική αντοχή της ενάντια στην πιτυρίδα και την επανεμφάνισή της. Επιπλέον, τα νέα αντιπιτυριδικά σαμπουάν Ultrex είναι εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, όπως δροσιστική Μέντα (Mint), φυσικό αντιπιτυριδικό Tea-tree, που λόγω των ήπιων αντισηπτικών ιδιοτήτων του συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση των αιτίων της πιτυρίδας και τονωτικό Ginseng, που είναι γνωστό για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του καθημερινού στρες.

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, με έντονη φαγούρα, το νέο Ultrex Soothing Itch Relief περιέχει εκχύλισμα Aloe Vera, που καταπραΰνει την επιδερμίδα από τη φαγούρα που σχετίζεται με την πιτυρίδα ενω ταυτόχρονα δρα κατά της πιτυρίδας από την πρώτη χρήση και προστατεύει από την επανεμφάνισή της.