Τι γράφει η Essie στο ημερολόγιό της;

Τι γράφει η Essie στο ημερολόγιό της;

Τα μυστικά πίσω από την υπέροχη καλοκαιρινή συλλογή της

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από τη διασκέδαση το καλοκαίρι. Μπορείς ακόμα και να γίνεις λίγο πιο «άτακτη»!" λέει η γκουρού του nail polish, Essie Weingarten εξηγώντας πώς εμπνεύστηκε τα χρώματα για τη νέα της συλλογή.

Για το δροσερό τυρκουάζ του Naughty Nautical: «Στο τελείωμα μια υπέροχης μέρας στην παραλία, η θάλασσα λαμπύριζει με έναν μοναδικό τρόπο. Δεν αντιστάθηκα και έβαλα αυτό το λαμπύρισμα στην τελευταία μου συλλογή. Μου αρέσει που αυτό άλλοτε φαίνεται καθαρά και άλλοτε όχι. Διακριτικό αλλά και ξεχωριστό όπως και τα look που με χαρακτηρίζουν».

Για το ήρεμο, γαλάζιο του Rock the Boat: «Ο αγαπημένος μου τρόπος να γιορτάζω το καλοκαίρι είναι πηγαίνοντας με σκάφος σε εξωτικούς προορισμούς. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να χανέσαι μέσα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού ενώ πλησιάζεις με το σκάφος την ακτή Αμάλφι. Πάνω στο νερό τα χρώματα αναμειγνύονται, μπερδεύονται και αντανακλούν το ένα το άλλο, δημιουργώντας ένα υπέροχο πρίσμα μιας πανέμορφης καλοκαιρινής παλέτας του μπλε ενώ η κίνηση του σκάφους με παρασύρει σε ένα γαλάζιο όνειρο. Υπέροχες στιγμές και χρώματα σαν και αυτά κάνουν το καλοκαίρι την αγαπημένη μου εποχή»

Για το ζωηρό φούξια του The girls Atr Out: «Στα Hamptons για τη γιορτή της 4ης Ιουλίου, απολαμβάνω τον ουρανό που φωτίζεται με τα πιο λαμπερά πυροτεχνήματα που έχω ποτέ δει. Κρατάω σημειώσεις καθώς θέλω να αποτυπώσω αυτή την αίσθηση που αφήνουν τα πυροτεχνήματα και να την κλείσω σε ένα μπουκάλι. Μετά το μπουκέτο με τις φούξια λάμψεις, πηγαίνουμε για φαγητό και για να απολαύσουμε ζωντανή μουσική και δροσερά κοκτέιλ με γεύση ρόδι. Αυτή είναι η ιδανική καλοκαιρινή μου έξοδος.»

Για το ζουμερό lime του The More The Merrier: «Αυτή η ζουμερή γεύση λάιμ στο καλοκαιρινό μου σέβιτσε μου δίνει το έναυσμα για ένα κυνήγι ανακάλυψης νέων αποχρώσεων. Τα πολύχρωμα και υγιεινά πιάτα με κάνουν πάντα να σκέφτομαι: Όσο περισσότερα τα χρώματα τόσο περισσότερα και τα θρεπτικά συστατικά και όσο περισσότερες αποχρώσεις για τα νύχια σου τόσο περισσότερες συναρπαστικές στιγμές το καλοκαίρι.»

Για το relaxing λιλά του Full Steam Ahead: «Κάθε φορά που φοράω κάτι καινούριο σε ένα καλοκαιρινό event είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Ξεχωρίζω από το πλήθος με το δικό μου
πρωτοποριακό και χαρακτηριστικό τρόπο. Από πού εμπνεύστηκε το λαμπερό αυτό λιλά; Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να κοιτάξω τον ουρανό στο τελείωμα της ημέρας, όταν εκείνος παίρνει το χρώμα της λεβάντας.»

Για το τροπικό κοραλί του Sunday Funday: «Οι Κυριακές της χαράς περιλαμβάνουν brunch δίπλα στο κύμα, shopping, βόλτες στην παραλία και δείπνο με φίλους και την οικογένεια. Θα ήθελα να μπορέσω να κλείσω σε ένα μπουκάλι το συναίσθημα μου μετά από μια γεμάτη ηλιόλουστη μέρα. Ένα συναίσθημα που μοιάζει πολύ με τις καλοκαιρινές παιχνιδιάρικες
αποχρώσεις της essie.»

Προλαβαίνετε! Για να κάνετε δικά σας τα βερνίκια της καλοκαιρινής συλλογής της essie μπείτε στον διαγωνισμό μας κάνοντας κλικ εδώ