Alexander McQueen: ο οίκος ετοιμάζει νέο άρωμα

Alexander McQueen: ο οίκος ετοιμάζει νέο άρωμα

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου ελιξίριου

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα κρατήσουμε στα χέρια μας ένα μπουκάλι με την υπογραφή Alexander McQueen. Η είδηση είναι πως μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τον πλανήτη των αρωμάτων ο οίκος επιστρέφει με ένα δυνατό συμβόλαιο με τον όμιλο Procter & Gamble και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Sarah Burton να δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για το νέο beauty project.

'Η δημιουργία ενός αρώματος είναι μια πολύ φυσική διαδικασία κάθως αναδεικνύει τον κόσμο του Alexander McQueen. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την P&G Prestige, να δουλέψουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα άρωμα που να αιχμαλωτίζει την μοναδική ευαισθησία του οίκου" είπε η Sarah Burton στπ site της αγγλικής Vogue.

Από την πλευρά της η Joanne Crewes, προεδρος της P&G Prestige δήλωσε: "Η ευαισθησία και η δύναμη, η παράδοση και το μοντέρνο, η ρευστότητα και η αυστηρότητα, όλα αυτά τα αντίθετα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το design του οίκου McQueen αποτελούν ένα απίστευτα πλούσιο χώρο πάνω στον οποίο μπορεί να αναπτυχθεί ένα άρωμα. Αυτή η δημιουργική προσέγγιση σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή μας στον τομέα του αρώματος και την εδραίωση των brands, είναι μια υπέροχη ευκαιρία για παγκόσμια ανάπτυξη. Είναι τεράστιο προνόμιο να συνεργάζεσαι με τον οίκο Alexander McQueen και θα φέρνεις αυτό το υπέροχο brand στον κόσμο της ομορφιάς".