Alexa Chung: Αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Alexa Chung: Αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Το it girl μίλησε στη Fashion Telegraph

Η Alexa Chung μόλις υπέγραψε την πρώτη της beauty συνεργασία ως μούσα της βαφής ΙΝΟΑ της L'Oréal Professionnel και με αυτή την αφορμή αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς και την ιεροτελεστία που ακολουθεί

«Το look μου δεν χρειάζεται πολλά, έχω μια μια εξαιρετική ομάδα να φροντίζει τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου και μου έχουν μάθει ορισμένα τέλεια tricks που χρησιμοποιώ όταν ετοιμάζομαι μόνη μου», είπε η Alexa Chung.

«Αυτή την εποχή ταξιδεύω πολύ και έτσι τον λιγοστό χρόνο που έχω για τον εαυτό μου προτιμώ να τον αφιερώνω στους φίλους μου ή να κοιμάμαι λιγο περισσότερο- οπότε κάνω μόνο τα βασικά για την ομορφιά μου.

Λούζομαι κάθε μέρα με το Colour Care Shampoo της INOA και συνεχίζω με το conditioner της σειράς και προσπαθώ να μην ξεχνάω να χρησιμοποιώ τη μάσκα ΙΝΟΑ μία φορά την εβδομάδα ως θεραπεία. Όταν φτιάχνω μόνη μου τα μαλλιά μου, απλά λούζομαι και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Είμαι αρκετά καλή στο χτένισμα- αν τα πιάσω ψηλά, συνήθως το κάνω μόνη μου. Επίσης, μου αρέσουν τα ξηρά σαμπουάν και ειδικά το Fresh Dust της L'Oréal Professionnel, που είναι πολύ καλό για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα αν πρόκειται να βγω αμέσως μετά το show.

Αγαπημένο μου άρωμα είναι το Rose 31 της Le Labo, αγαπημένο μου βερνίκι για το καλοκαίρι είναι το Lilacism της Essie. Στην φροντίδα της επιδερμίδας μου έχω εμμονή με την ενυδάτωση, γιατί το πρόσωπό μου ξηραίνεται πολύ- ειδικά οταν ταξιδεύω. Λατρεύω τα ενυδατικά προϊόντα της Kiehl's και της Decleor- και ειδικά το Hydra Floral της Decleor. Στο σώμα, μου αρέσουν τα λάδια- δεν με απασχολεί τοσο το brand, αρκεί να είναι πραγματικά ενυδατικά και να μυρίζουν όμορφα.

Στο νεσεσέρ μου έχω το Tinted Moisturiser της Laura Mercier γιατι είναι πολύ ελαφρύ και δίνει ένα υπέροχο, φρέσκο τελείωμα στην επιδερμίδα μου. Αγαπώ τα κραγιόν του Yves Saint Laurent, έχω πάρα πολλά και συνεχώς αγοράζω τις ίδιες αποχρώσεις, γιατι ξεχνάω πως τις έχω ήδη. Γενικά, προτιμώ να χρησιμοποιώ κρεμώδεις υφές, που δίνουν αυτό το όμορφη καλοκαιρινή αίσθηση στο δέρμα- όπως τα κρεμώδη blush. Στα μάτια κάνω πάντα cat eye και χρησιμοποιώ το eyeliner και τη μάσκαρα της Eyeko.»