Ομορφιά και φρεσκάδα πηγαίνουν χέρι χέρι!

Ομορφιά και φρεσκάδα πηγαίνουν χέρι χέρι!

Amstel Radler, Νύχι-Νύχι και beautydiaries.gr σε μια συνάντηση γεμάτη γεύση και χρώμα

Μπορεί ο υδράργυρος να σκαρφάλωνε προς τα πάνω, αλλά οι καλεσμένες του event πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό γεμάτο δροσιά, ομορφιά, χρώμα και χαμόγελα!

Αυτό το «δροσερό» ραντεβού ομορφιάς κλείστηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας στο χώρο περιποίησης Nail Academy by Νύχι Νύχι. Τυχερές αναγνώστριες του πιο ενημερωμένου, καλαίσθητου blog ομορφιάς beautydiaries.gr έδωσαν ραντεβού για μία μοναδική εμπειρία περιποίησης με άρωμα λεμονιού και αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών, απολαμβάνοντας παράλληλα την πιο δροσιστική μπίρα του καλοκαιριού, την Amstel Radler.

Πολύχρωμοι συνδυασμοί, ξεχωριστά σχέδια που εμπνεύστηκε το εξειδικευμένο προσωπικό του Nail Academy by Νύχι Νύχι από την Amstel Radler, καθώς και οι νέες τάσεις στο nail art έδωσαν χρώμα σε ένα απόγευμα γεμάτο όμορφες δημιουργίες, θετική διάθεση και μπίρα με χυμό λεμόνι. Αν δεν την έχετε ήδη δοκιμάσει, να σας τη συστήσουμε: η Amstel Radler είναι η μόνη μπύρα στην Ελλάδα με χυμό λεμόνι, που περιέχει μόλις 2% αλκοόλ. Πίνεται παγωμένη, έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμονιού και αυτό το καλοκαίρι θα σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά!