Teint Couture: Ένα haute φον ντε τεν!

Teint Couture: Ένα haute φον ντε τεν!

Ηρθε από τον οίκο Givenchy και είναι ο... προσωπικός σας beautyguard

Και ποια από εμάς δεν θα ήθελε άψογη, λαμπερή επιδερμίδα, με το πιο απαλό, φυσικό τελείωμα... Ακριβώς αυτό το όνειρο Nicolas Degenes, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Givenchy θέλησε να κάνει πραγματικότητα, μέσα απο ένα νέο, Couture φον ντε τεν, που προσφέρει κάλυψη sur mesure και είναι σταθερό.

Το Teint Couture έχει υπέροχη, πολυτελή υφή, είναι άνετο στην επιδερμίδα, δίνει φυσικά τέλειο, φωτεινό αποτέλεσμα και αυτό γιατι συνδυάζει την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας με μια μέθοδο εφαρμογής που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Αυτό το νέο φον ντε τεν, αγκαλιάζει την επιδερμίδα σαν μια δημιουργία υψηλής ραπτικής, διαθέτει ενεργά συστατικά που τροφοδοτούν την επιδερμίδα με ενυδατικούς παράγοντες ώστε να παραμένει απαλή και ελαστική για ώρες, ενώ διαθέτει SPF20 και χρωστικές νέας γενιάς που προσφέρουν τέλεια κάλυψη χωρίς να κάνουν αντιληπτή την παρουσία τους. Για να δώσετε αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, απλώστε 4 σταγόνες του Teint Couture στα ζυγωματικά και τους κορτάφους καιώς και τον λαιμό ενώ για ένα αποτέλεσμα περισσότερο φωτεινό, μόνο 2 σταγόνες στην ζώνη Τ είναι αρκετές!

Διαβάστε ακόμα

Givenchy Dahlia Noir: Η καλοκαιρινή άφιξη

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα για ξηρά μαλλιά

Φτιάξτο μόνη σου: Ανακουφιστικό After Sun