Τα λαμπερά μαλλιά έχουν το μυστικό τους

Τα λαμπερά μαλλιά έχουν το μυστικό τους

Το ανακαλύψαμε στη νέα σειρά φροντίδας Syoss Glossing Shine-Seal

Εμπνευσμένη από τις θεραπείες λάμψης των hair salons, η Syoss υπογράφει μια σειρά φροντίδας που υπόσχεται να δώσει την maximum λάμψη στα μαλλιά: ο λόγος για την Glossing Shine-Seal που προσφέρει «κλείδωμα λάμψης» το οποίο διαρκεί σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

Χάρη στη νέα σειρά, τα μαλλιά σας είτε είναι μπούκλες είτε ίσια, αποκτούν εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί ακόμα και μετά το λούσιμο. Κάθε φόρμουλα είναι βασισμένη σε μια καινοτόμο τεχνολογία λάμψης που διαρκεί 48 ώρες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα μαλλιά. Η επαγγελματική φόρμουλα με κερατίνη Pro-Cellium λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας με ένα διαφανές φιλμ που προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί, εξασφαλίζοντας ένα super-glossy look!

Η Syoss Glossing Shine-Seal περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, oil treatment που αφήνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά και μεταξένια και χρησιμοποιείται πριν το λούσιμο ή σε νωπά μαλλιά και μια μάσκα 10 ημερών που δυναμώνει και περιποιείται τα μαλλιά "κλειδώνοντας" τη λάμψη τους έως και 10 μέρες.