Δείτε βήμα-βήμα την μεταμόρφωση της νικήτριας του διαγωνισμού Wella από τα Κομμωτήρια Teo!

Δείτε βήμα-βήμα την μεταμόρφωση της νικήτριας του διαγωνισμού Wella από τα Κομμωτήρια Teo!

Η πρώτη από τις 2 νικήτριες του διαγωνισμού του Queen.gr δέχτηκε μια μοναδική περιποίηση και φωτογραφήθηκε για να μας την δείξει.

Φέτος το καλοκαίρι, όλοι εμείς στο Queen.gr βάλαμε σκοπό να σας μεταμορφώσουμε σε πραγματικές βασίλισσες -τι το χουμε το όνομα δηλαδή, να μην έχουμε και την χάρη; Γι᾽αυτό και ξεκινήσαμε μια σειρά διαγωνισμών για όλες εσάς, μέσα από τους οποίους μπορείτε πότε να ανανεώσετε το στυλ σας με στυλάτα, κομψά μαγιό και outfits με την τελευταία λέξη της μόδας και πότε να αναδείξετε την λάμψη σας με special περιποιήσεις ομορφιάς και επώνυμα προϊόντα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των μαλλιών, καθώς δώσαμε την ευκαιρία σε 2 από εσάς να κερδίσουν μια μοναδική περιποίηση της κόμης τους από το εξειδικευμένο προσωπικό των κομμωτηρίων Teo και τα έμπειρα χέρια του Γιώργου Σφακιανάκη, και με τη βοήθεια του Illumina Color της Wella να νιώσετε πιο φρέσκες και λαμπερές από ποτέ!

Η πρώτη από τις δύο τυχερές νικήτριες επισκέφτηκε το κομμωτήριο Τeo στην Κηφισιά και δέχτηκε την «Wella treatment», μεταμορφώνοντας τα μαλλιά της σε μια εντυπωσιακή, ανανεωμένη κουπ, γεμάτη χρώμα, κίνηση και λάμψη!

Δείτε στην photo gallery όλη τη διαδικασία της μεταμόρφωσής της βήμα προς βήμα και περιμένετε σε λίγες μέρες την μεταμόρφωση και της δεύτερης μεγάλης νικήτριας. Γιατί μην ξεχνάτε, όλες κρύβουμε μια βασίλισσα μέσα μας. Αρκεί κάποιος να μας βοηθήσει να την αποκαλύψουμε!