Hair Of the year 2013: Πρόσκληση λάμψης από το Pantene Pro-V !

Hair Of the year 2013: Πρόσκληση λάμψης από το Pantene Pro-V !

Ήρθε η ώρα να λάμψουν τα υπέροχα, υγιή μαλλιά!

Για άλλη μια χρονιά, το Pantene Pro-V προσκαλεί τις Ελληνίδες σε έναν διαγωνισμό που θα αναδείξει τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Ο λόγος για τον καθιερωμένο πλέον διαγωνισμό «Pantene Pro-V Hair of the Year 2013» που θα αναδείξει 3 λαμπερές νικήτριες: μία νικήτρια με μαλλιά με κανονική/χονδρή τρίχα, μία με μαλλιά με λεπτή τρίχα και μία νικήτρια με μαλλιά με βαμμένη τρίχα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από τις 2 Ιουλίου και όλη η διαδικασία λαμβάνει χώρα στη σελίδα του Pantene Pro-V στο Facebook: http://www.facebook.com/PanteneGreece?ref=hl

Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να ανεβάσουν μία φωτογραφία τους που να αναδεικνύει την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών τους και να μοιραστούν ένα σχόλιο σχετικά με τους λόγους που επιλέγουν το Pantene Pro-V για την περιποίησή τους.

Όλες οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα του Pantene Pro-V έτσι ώστε ο κόσμος να ψηφίζει την αγαπημένη του φωτογραφία. Οι ψήφοι που θα συγκεντρωθούν θα αναδείξουν και τις 10 φιναλίστ! Επιπλέον, όλοι όσοι ψηφίζουν, θα μπαίνουν αυτόματα σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για ένα ipad mini.

Οι 3 νικήτριες που θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή στον τελικό με την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών τους, θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφησης για περιοδικό, θα συμμετάσχουν σε events και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωταγωνιστώντας σε videos του Pantene Pro-V.

Λάβετε κι εσείς μέρος στη πρόκληση λάμψης, εντυπωσιάστε με την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών σας και διεκδικήσετε τον τίτλο "Pantene Pro-V Hair Of The Year 2013" κάνοντας κλικ εδώ