Ultherapy: Νέο, μη χειρουργικό lifting με υπέρηχους!

Ultherapy: Νέο, μη χειρουργικό lifting με υπέρηχους!

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της πρωτοποριακής θεραπείας που ήρθε στην Ελλάδα

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην απόκτηση ανανεωμένης, λαμπερής, νεανικής επιδερμίδας με μια θεραπεία που έχει όλα τα καλά του lifting συν το ότι δεν απαιτεί να υποβληθείτε σε χειρουργείο!

Ο λόγος για την Ultherapy, μια νέα, πρωτοποριακή και μοναδική θεραπεία, με υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης. Είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για "μη- χειρουργικό lifting" του προσώπου, ματιών, λαιμού και ντεκολτέ.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί την τεχνολογία DeepSEE™ η όποια επιτρέπει στον γιατρό να βλέπει κατά την διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και να στοχεύει-θεραπεύει σε συγκεκριμένα βάθη και κυρίως στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τις ανώτερες στιβάδες. τεχνολογία αυτή δίνει ακρίβεια και ασφάλεια στην θεραπεία.


Πώς λειτουργεί: Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Ultherapy, επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος εστιάζοντας σε πρώτη φάση την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που "τεντώνεται" σε ένα χειρουργικό face-lift.
H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting. Με ένα δεύτερο πέρασμα, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στην βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.


Είναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.


Τι βλέπετε άμεσα: Μετά από μια θεραπεία Ultherapy η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μια ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει το επιθυμητό lifting και την τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επομένους 2-3 μήνες μετά την θεραπεία.
Μία μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Σε έντονες περιπτώσεις χαλάρωσης μπορείτε να την να επαναλάβετε μετά από 3-6 μήνες.
Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.