Γιατί πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου ένα Dragon Fruit Lip Butter της The Body Shop

Γιατί πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου ένα Dragon Fruit Lip Butter της The Body Shop

Δεν κάνει μόνο καλό στα χείλη αλλά και τον κόσμο μας λίγο καλύτερο! 

Το 2012, το The Body Shop Foundation λάνσαρε το εξαιρετικά ενυδατικό Dragon Fruit Lip Butter, το πρώτο προϊόν του brand που προσφέρει το 100% των εσόδων από κάθε πώληση σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ανά τον κόσμο.

Σήμερα, και συγκεκριμένα στις 15/7/2013 ξεκινά η 2η φάση της Εκστρατείας του The Body Shop Foundation με την πώληση του Dragon Fruit Lip Butter για την ενίσχυση τοπικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων παγκοσμίως.

Για κάθε πώληση του Dragon Fruit Lip Butter, η The Body Shop θα δωρίσει το 100% των κερδών σε κοινωφελή έργα, το 75% της δωρεάς θα μοιραστεί μεταξύ των 3 επιλεγέντων τοπικών οργανώσεων κάθε χώρας, το 25% θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση του παγκόσμιου προγράμματος του Ιδρύματος ενώ εσείς επιλέγετε πώς θα κατανεμηθούν τα κέρδη στις οργανώσεις που συμμετέχουν στη φετινή εκστρατεία, δηλαδή: την «ΑΡΣΙΣ», Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (www.arsis.gr), , την «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» για την προστασία του Περιβάλλοντος (www.ecorec.gr) και την «ΑΝΙΜΑ» (www.wild-anima.gr) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση που δραστηριοποιείται στον τομέα της προστασίας της φύσης, δίνοντας έμφαση στην περίθαλψη της άγριας ζωής.

Και επειδή το καλοκαίρι, κάτω από τον καυτό ήλιο, τα χείλη χρειάζονται οπωσδήποτε εντατική φροντίδα για να μην αδυφατωθούν, να μια καλή ευκαιρία να ρίξετε στο νεσεσέρ σας ένα εκπληκτικό προϊόν και να συμβάλλετε στην εκστρατεία. Περάστε, λοιπόν, μια βόλτα από το κοντινό σας κατάστημα The Body Shop, αγοράστε το λαχταριστό The Body Shop Foundation Dragon Fruit Lip Butter, και για κάθε σας αγορά, θα πάρετε μία μάρκα. Κάθε μάρκα αντιπροσωπεύει τα κέρδη από την πώληση του Lip Butter.

Στη συνέχεια, ενημερωθείτε για τις 3 οργανώσεις και επιλέξτε τον κοινωφελή σκοπό που θέλετε να υποστηρίξετε. Τοποθετήστε τη μάρκα που αντιστοιχεί στην αγορά σας στο κουτί της αντίστοιχης οργάνωσης. Ενώ εσείς κάνετε μια έξυπνη επένδυση για την ομορφιά σας, η The Body Shop μετράει τις ψήφους σας και βοηθάει τοπικές κοινωφελείς δράσεις. Look Good, Feel Good, Do Good!