Πλάκα (δεν) κάνεις!

Πλάκα (δεν) κάνεις!

Η έξτρα κίνηση για γερά δόντια

Η GUM είναι ένα από τα 10 κορυφαία brands στον κόσμο όσον αφορά τη στοματική υγιεινή και διαθέτει από τις πιο πλήρεις και καινοτόμες σειρές φροντίδας στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.

Ανάμεσα στις προτάσεις της ανακαλύψαμε την Gum Trav-Ler, μία ολοκληρωμένη σειρά από μεσοδόντια βουρτσάκια που αφαιρούν αποτελεσματικότερα τη βακτηριδιακή πλάκα και έχουν βελτιωμένο σχεδιασμό που διευκολύνει τη χρήση προσφέροντας καλύτερο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο μεσοδόντιος καθαρισμός είναι απαραίτητο βήμα για την αποτελεσματική αφαίρεση της βακτηριακής πλάκας και θα πρέπει να ολοκληρώνει την καθημερινή υγιεινή στόματος μετά το βούρτσισμα. Και βέβαια, τα μεσοδόντια βουρτσάκια συμπεριλαμβάνονται στη στοματική υγιεινή σε περιπτώσεις που αφορούν σιδεράκια, περιοδοντίτιδα, εμφυτεύματα κλπ.

Όπως έδειξαν οι έρευνες, τα Gum Trav-Ler αφαιρούν 25% περισσότερη πλάκα χάρη στο πρωτοποριακό βουρτσάκι με τριγωνικό σχεδιασμό, παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια γιατί είναι μακριά και ευλύγιστα, έχουν μεγαλύτερη άνεση στη χρήση γιατί είναι εργονομικά σχεδιασμένα και προσφέρουν αντιβακτηριδιακή προστασία γιατί είναι εμποτισμένα με χλωρεξιδίνη.