Perfect Rouge: Το τέλειο κραγιόν από την Shiseido

Perfect Rouge: Το τέλειο κραγιόν από την Shiseido

Πολυτελές, πλούσιο και σούπερ σταθερό! 

Απλώνεται απαλά στα χείλη με μία μόνο στρώση και χαρίζει υπέροχο, πλούσιο χρώμα. Το νέο κραγιόν Perfect Rouge που δημιούργησε ο διάσημος makeup artist Dick Page για την Shiseido, συνδυάζει χρωστικές νέας γενιάς για απόλυτα λαμπερό χρώμα και εξαιρετική καλλυντική φροντίδα για τα χείλη.

Το μοναδικό συστατικό Red Illuminating Pearl, εξασφαλίζει λαμπερό και ακαταμάχητο αποτέλεσμα, τα χείλη αποκτούν έντονο χρώμα αμέσως μετά την εφαρμογή ενώ δίνει και ένα τέλειο φινίρισμα. Επιπλέον, αντανακλά ομοιόμορφα το φως και κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη, χάρη στο συστατικό Volumizing Oil. Παράλληλα, το Υαλουρονικό οξύ που περιέχει, συγκρατεί την υγρασία ενώ το μόριο Super Hydro Wrap Vitalizing DE την αιχμαλωτίζει, ώστε τα χείλη να παραμένουν ενυδατωμένα, τέλεια και λεία όλη την ημέρα.

Η κομψή συσκευασία του έχει σχεδιαστεί για να έχει το ιδανικό σχήμα και μέγεθος στο χέρι τμας, να είναι άνετη στα δάχτυλα,να διευκολύνει την εφαρμογή και να κλείνει πανεύκολα και με ασφάλεια, απλά με ένα κλικ. Όσο για τα χρώματα, στόχος του Dick Page ήταν να μαγνητίσει τις γυναίκες- όπως λέει και ο ίδιος: "Αισθάνομαι υπερήφανος που βοήθησα να δημιουργηθεί αυτή η μοναδική συλλογή χρωμάτων του κραγιόν Perfect Rouge, η οποία αναδείχτηκε χάρη στην τεχνολογία της Shiseido. Ο συνδυασμός των έντονων ζωηρών χρωμάτων με το εντυπωσιακό τελείωμα, δημιουργούν μια νέα εμπειρία για την μοντέρνα γυναίκα."