Νικήστε το οξειδωτικό στρες!

Νικήστε το οξειδωτικό στρες!

Με ένα δραστικό "όπλο" από τη Nuxe

Ο Νο1 εχθρός της νεανικότητάς μας, το οξειδωτικό στρες, μπήκε στο μικροσκόπιο της Nuxe η οποία βρήκε την αχίλλειο πτέρνα του: ένα κοκτέιλ από 3 ισχυρά και συμπληρωματικά αντιοξειδωτικά συστατικά, το Λουλούδι Βlue Everlasting, το Blue Agerate και Εκχύλισμα Κακάο, δημιουργούν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις.

Αυτά τα θαυματουργά συστατικά πρωταγωνιστούν στην αντιγηραντική σειρά Crème Prodigieuse της Nuxe, με εντυπωσιακή αντιοξειδωτική δράση. Σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες, η δράση της δεν είναι μόνο πιο ισχυρή από αυτή της Βιταμίνης Ε αλλά είναι ταυτόχρονα άμεση και μακράς διάρκειας. Ύστερα από 8 ώρες συνεχούς έκθεσης στο οξειδωτικό στρες, το δέρμα παραμένει μοναδικά προστατευμένο από επιθέσεις.

Η σειρά αποτελείται από δύο ενυδατικές κρέμες ημέρας (μια για κανονικές έως μικτές επιδερμίδες και μία για ξηρές), μία κρέμα ματιών που αναζωογονεί το βλέμμα και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και μία κρέμα νύχτας που επιδιορθώνει τις φθορές που προκαλούνται στα κύτταρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα ενδυναμώνει ώστε να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επόμενης μέρας.