Emma Stone: Ξανά κοκκινομάλλα!

Emma Stone: Ξανά κοκκινομάλλα!

Τι λέει η colorist της για την αλλαγή

Μετά το εκτυφλωτικό ξανθό που έκανε για τον ρόλο της στο sequel της ταινίας Spider-Man, η Emma Stone επέστρεψε στο "κλασικό" της κόκκινο χρώμα, με νέα κουπ μέχρι τους ώμους.

Η Marie Robinson, η colorist που επιμελήθηκε την αλλαγή, μίλησε στο site του InStyle σχετικά: «Το μυστικό μου που κάνει οποιοδήποτε look να ταιριάζει στην Emma είναι το blending με μια ιδέα κόκκινου, που αμέσως φωτίζει την επιδερμίδα της. Το κοντράστ είναι αυτό που κάνει κάθε αλλαγή να μοιάζει φυσική στην Emma, όπως το ξανθό με το οποίο γεννήθηκε.»

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια παρόμοια αλλαγή, επιλέξτε μια απόχρωση του κόκκινου κοντά στο φυσικό σας χρώμα: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το χρώμα να κρατήσει περισσότερο είπε ο hair expert Joel Warren στο site. Όσο πιο έντονο το κόκκινο, τόσο λιγότερο θα κρατήσει. Ένα strawberry blonde σε μια ξανθιά βάση κρατάει πολύ περισσότερο από ένα βαθύ κόκκινο πάνω στην ίδια βάση. Και βέβαια, χρησιμοποιείτε τα ειδικά προϊόντα φροντίδας που "κλειδώνουν" το χρώμα στην τρίχα και παρατείνουν την ένταση και τη λάμψη του.