Αυτά τα μολύβια έχουν... άγριες διαθέσεις!

Αυτά τα μολύβια έχουν... άγριες διαθέσεις!

Τα βρήκαμε στη σειρά μακιγιάζ Wild της Max Factor

«Τα κορίτσια σήμερα δεν φοβούνται το χρώμα- τολμούν να παίξουν και να διασκεδάσουν! » λέει η διάσημη makeup artist Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor.

«Το μακιγιάζ της σεζόν χαρακτηρίζεται από ακραίες, ζωντανές αποχρώσεις και τα μάτια είναι ο τέλειος καμβάς για να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές υφές και τεχνικές, ώστε να δημιουργήσετε κάτι τολμηρό και μοναδικό για σας. Πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι με τα χρώματα και να ανακαλύπτω το «νέο καυτό look», ώστε να είμαι ένα βήμα μπροστά από το πλήθος. Αυτά τα έντονα, trendy χρώματα για τα μάτια, είναι ιδανικά για να πειραματιστείτε και να πετύχετε νέα extreme look για τα μάτια σας, ασχέτως από το πόσο έμπειρες είστε. Απλά δείξτε άποψη!» συμπληρώνει.

Από τη σειρά Wild της Max Factor προέρχονται και αυτά τα υπέροχα μολύβια-σκιές, τα Shadow Pencils που δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε για τα τέλεια χρώματα, την υψηλή τους απόδοση και την πρακτικότητά τους. Διαθέσιμα σε 6 αποχρώσεις, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως κλασικά μολύβια ματιών ή ως σκιά- απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε looks που μαγνητίζουν το βλέμμα!