Marc Jacobs: Άνοιξε το δικό του κατάστημα καλλυντικών!

Marc Jacobs: Άνοιξε το δικό του κατάστημα καλλυντικών!

Δείτε τις πρώτες φωτο

Μαζί με το λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ που υπογράφει, ο Marc Jacobs έκανε το opening του δικού του beauty store που θα τη φιλοξενήσει!

Στην Bleecker Street στο Manhattan, λοιπόν, άνοιξε το Marc Jacobs Beauty, ένα χώρος όπου καθρέφτες, μαύρο, λευκό και χρυσό συνδυάζονται με τρόπο που "φωνάζει" Marc Jacοbs. Εδώ οι beauty addicts θα βρίσκουν τα αρώματα του σχεδιαστή και φυσικά τα προϊόντα μακιγιάζ και τα νεσεσέρ με την υπογραφή του.

Ο Robert Duffy, Πρόεδρος της εταιρείας Marc Jacobs International, μίλησε στο WWD και είπε πως ο αγαπημένος designer ήταν πολύ σίγουρος για το άνοιγμα αυτού του καταστήματος γιατί είναι παθιασμένος με την ομορφιά.

Η συλλογή μακιγιάζ θα τοποθετηθεί σε άλλα 11 καταστήματα Marc Jacobs, από το L.A. στο Miami και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί αν θα ταξιδέψει και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ο Robert Duffy δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγει εκτός Αμερικής: «Εξαρτάται από το πώς θα πάει. Όταν ανοίξαμε το Bookmarc, πίστευα πως θα ήταν το μοναδικό κατάστημα και μετά ανοίξαμε και στο L.A. και στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Και ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε και στο Τόκυο. Σε κανένα κατάστημα από όσα έχουμε ανοίξει μέχρι σήμερα, δεν κατάφερα να υπολογίσω πόσος πολύς κόσμος θα έρχεται.»